Month: June, 2011

skamløs reklame for mig selv

Trash the dress

Hvor har det været sjovt og hvor er det et dejligt supplement til børnefotografering. Det bedste af to verdener.

skamløs reklame for mig selv · · 28. Jun 2011 · 23:58 · Uncategorized · No comments

Smukke Stine {Børnefotografen Kristina Daley}

Stine1_baby

Stine1_babybw

Dejlig dejlig baby. Søde lille Stine, som bare er så glad for sin mor og helst vil være hos hende altid. Det tog lang tid for hende at overgive sig, men da hun endelig gjorde det, var hun bare en drøm. Familien er fantastisk og planen var, at jeg også ville have vist nogle af de skønne billeder af familien frem i dag, men mit wacom tablet har pludseligt udviklet en egen vilje og det har kostet blod, sved og tårer at få det til at virke igen. Billederne af storesøster Ida er der også nogle skønne af, der bare viser hende charme og 2 årige væsen så fint, men dem ligger jeg ud i galleriet når det er færdigt. Jeg havde en fantastisk dag og synes jeg er møghamrende ( Se D, jeg bandede ikke sådan helt rigtigt der ) heldig, at få lov at følge børn i flere år og se hvor store og lækre de bliver.

Leve vs. overleve

Jeg kan ikke være den eneste, der har sådan nogle dage. Sådan nogle dag, hvor dagen går op i, på en eller anden måde, at overleve og helst uden for store men. Jeg fatter ikke hvorfor det skal være sådan, jeg bliver så frygteligt modløs over, at livet skal være sådan her. Og kors i skuret, jeg ved da godt at jeg egentlig ikke har noget at klage over. Jeg har tre skønne børn, en virkelig dejlig mand, vi er sund og raske, vi har vores søskende og forældre – så det vigtige er på plads. Det der går mig på er, at jeg bruge hele min dag på at være steder, hvor dem jeg holder af ,ikke er.
Jeg bruger størstedelen af min uge på at hjælpe og servicere fremmede mennesker, langt væk fra dem jeg elsker. Jeg farer fra mit hjem, til mit arbejde og selv om jeg skynder mig hjem efter arbejdstid det bedste jeg har lært, så har jeg ingen tid til dem alligevel.
Nu taler de forbandede politikere så om, at alle skal arbejde fuldtid og det gør mig så skid rasende. Hvorfor fanden skal vi det? Der må vel være plads til, at vi i en periode af vores liv, hvor vores børn virkeligt har brug for os, giver lige så meget til familien som til arbejdet.

Jeg har sindssygt travlt i dag. Det har på mange måder været en fantastisk positiv dag med masser af postive mennesker og et rigtigt godt møde, fagligt helt i top. Jeg er kørt rundt i hele det gamle sønderjyllands amt, jeg har i mellem stop kunnet nyde den fantastiske sommer og de smukke skove og marker.
Lige pludselig bliver idyllen ren panik. Klokken er 15. 10 og jeg befinder mig i Skærbæk.
Inden klokken 16.30 skal jeg køre fra Skærbæk til Lindknud (45minutter), hente Iben og Sønnich. Køre fra Lindknud til Hovborg ( 7 minutter hver vej ca) for at hente Liv, have hende spændt fast i bilen, køre tilbage, parkere bilen i indkørslen. Hurtigt ind i Fort Knox (a.k.a. vores hus) hente sportstøj og løbsko til Iben, ud i bilen og køre ned til hallen og det INDEN 16.30. Vi nåede det med ca. 2 minutter tilovers.
Fange Liv, lave overnatningsaftale med Ibens venindes mor, spænde Liv fast, ned til brugsen for at hente nogle småting jeg manglede for at kunne lave mad. Ud i bilen til ungerne igen, have begge unger + taske+ vuggestue taske+ varer+ ungers taske og overtøj (hvad tænkte gud egentligt da han gav os sølle to arme????)
Vel inden for murene,skal Goofy flyttes til et andet rum, Sønnich og Liv have en is, så et stykke frugt, så en frugtstang, så så så så så. Blevasken skal sættes over, badekaret fyldes mens køkkenet ryddes op.
Pause…………………………………… trække vejret, kigge på unger, tage billeder af en smuk blomst.

rose

lavendel

Og så op i gear igen. 100 praktiske ting der skal ordnes og planlægges. Godnatlæsning og klokken 20.30 rammer jeg sofaen. OG så var der bleer der skulle samles, 6 Ikea poser vasketøj der skulle foldes, en vaskemaskine der skulle tømmes og flyttes og og og og og…….

I guderne hvor jeg synes livet er mere overlevelse en liv lige nu. Er jeg helt alene om at have det sådan? Er jeg über undrskudsmenneske eller er det faktisk ret normalt? Jeg satser på det sidste.

Leve vs. overleve · · 24. Jun 2011 · 22:29 · Uncategorized · 1 comment

Så kom vi i mål

Wut Wut….. min mand er nu autoriseret fysioterapeut. Vi har nu for første gang siden 1999 to indkomster og vi kvalificerer os vel nærmest som en normal familie. Fornemmer man er identitetskrise??? Ja lidt måske!
Kan huske, at jeg engang havde en forventning om, at man var virkeligt voksen når man havde hus, børn, bil og arbejde. Jeg har så kunnet lulle mig selv ind i en fantasi ungdom fordi vi jo reelt set ikke havde arbejde, en af os har altid læst. Nu er vi så voksne og så skal man vel også agere som sådan – eller hvad??? Tror sgu vi snupper et voksen fjumre år, et år til at øve os – og så ser vi.

Har igen hygget mig med redigering, denne gang af et billede af Iben fra Kvie sø. Nu glæder jeg mig til weekenden hvor jeg skal fotografere en dejlig nyfødt – så har jeg da noget at give mig til i stedet for a skulle hive billeder af ældre dato frem hver aften.

Iben_kviesø

Så kom vi i mål · · 20. Jun 2011 · 21:50 · Uncategorized, · No comments

Doven søndag

Jeg har været ugidelig i dag, sådan virkeligt ugidelig. Har faktisk været irriteret på mig selv over, at jeg hele tiden har sukket og været træls. Jeg har ikke været sur, bare ikke orket noget som helst. Hvis jeg havde være sans mand og børn, var jeg aldrig kommet ud af sengen i dag – tror jeg kunne have sovet til mandag morgen.

Faktisk har dagen været ganske hyggelig, på nær det faktum at vores router døde i dag. Hvad sker der lige. Indbrud der koster en fantasillion fordi skod forsikringsselskab (ALKA, det ligger jeg ikke skjul på) ikke vil betale og når de så alligeve lvil dække visse ting, så er deres anslåede værdi 1/10 del, af hvad det koster at erstattet det. Ny udendørs belysning har vi måttet købe, tyverialarm, ny indbrudssikker dør – jamen vil det bare ingen ende tage??????
Men udover, at vi igen igen skal punge ud til noget i vores slunke økonomi (tør slet ikke tænke på at Berlingoen også skal repareres) så har dagen været ok.
Sønninch kørte indtil klokken 16 nøgen søndag. Han var ikke til at drive i tøjet og rendte rundt i underhakker indtil klokken 16, hvor jeg tvang ham til at gå med op at handle.
Iben og Liv har hygget og selv om jeg synes ugidelig er det dominerende i dagen, så er det blevet vasket vasketøj, lagt vasketøj sammen og støvsuget. Støvsugningen, som blev udført at Goofy var klart den fedeste tjans. Hvis ikke du har en robot, så få en – man bliver faktisk lykkeligere.
Og jeg har redgieret igen i dag, for sjov.

experiment2web

Lige nu kan jeg bare slet ikke rumme at det er mandag i morgen, det er helt uoverskueligt. Hvad jeg kan overskue er, at i morgen er min mand fysioterapeut med autorisation – hvis han består – og det gør han. Slut med SU og lån, slut med konstant at løbe tør for penge den 2. i måneden, slut med altid at vælge det billigste og slut med aldrig at holde ferie. Så når vi engang er færdig med at betale for alle de mange ting der hele tiden går i stykker, kunne det jo være, at der rent faktisk var penge til noget som ikke er strengt nødvendigt. Det ville godt nok være fedt.

Doven søndag · · 19. Jun 2011 · 22:44 · Uncategorized, · No comments