Month: April, 2011

Kontaktlinser

Jeg elsker min kontaktlinser. Faktisk synes jeg kontaktlinser burde være på listen over de 50 mest fantastiske ting, som er blevet opfundet igennem hele menneskeheden.
Alligevel så er der tider, hvor de bare ikke lige føles så lækre. Som lige nu f.eks.
Jeg er træt, morderisk træt og nu klistrer de ligesom på indersiden af øjet. Fordi jeg er træt, glemmer jeg at blinke og når jeg så kommer i tanke om, at det skal jeg, så blinke jeg pludseligt meget for at få vand tilbage i øjet, så kontaktlinsen ligesom slipper øjenlåget. Hurtig blinken er bare ikke rigtig nok. Helst skal jeg ligesom rynke næsen og trække hele ansigtet sammen og det skal jeg gerne gøre et par gange. Det virker rimeligt ok og alternativet er, at jeg rejser mig fra sofaen, tager dem ud og monterer et par briller – og det sker bare ikke. Et godt råd er, at man ikke skal foretage denne kontaktlinse manøvre i offentligheden, for det har den virkning at folk smiler underligt til en og hvis de sener tiltaler en, så er det meget højt og MEEGGEEETTT LAAANNNGGGSSOOOMMT!

Write a Comment

*

*


− three = 3

Tyveri update

Ja det er ikke nogen særlig sexet titel. Vi har stadig ikke fået status på vores tyveri anmeldelse og det betyder, at jeg stadig står helt uden kamera og tilbehør og computer og diverse andre ting. En ting er, at få stjålet alle sine ting, men at det så sker lige op til påske, gør det endnu værre, for ventetiden bliver bare så lang.

Jeg er ved at blive sindssyg. Ikke sindsyg i den almindelige forstand, men sådan klinisk utilregnelig. Jeg hader at jeg ikke har noget at lave om aftenen, ikke har noget kamera at bruge om dagen og det påvirker mit humør på en meget uheldig måde. At jeg så har måttet kontakte op til flere kunder med den dårlige nyhed, at deres billeder er væk og at jeg har måttet aflyse flere opgaver, hjælper heller ikke just på humøret.

Ventetiden er dog ikke blevet spildt væk. Vi har haft nogle gode dage og vores aftener er blevet brugt på udvælgelse af alarm anlæg og bedre udendørsbelysning, og andre forholdsregler der vil gøre det u attraktivt, at forsøge at bryde ind her en gang til.
I fremtiden vil billeder være i back up form hele tre steder efter hver opgave, på min computer, en ekstern server på vores adresse og en webbaseret server i cyber space, så jeg aldrig mere mister min kunders billeder til nogle gemene tyvknægte.

Jeg har haft rig mulighed for at finde nye steder at tage billeder og jeg har fundet, det mest fantastiske sted. Nu mangler jeg så bare lige et kamera – mindre detalje.

Jeg har nogle projekter igang omkring nogle nye opgaver jeg vil påtage mig senere på sommeren og fremover, og disse ville jeg gerne have afviklet i starten af sommeren. Så min trash the dress brude vil snart blive kontaktet – jeg skal bare lige være sikker på, at jeg har udstyret til at gennemføre projektet.

Jeg håber snart at kunne annoncere at jeg igen er i fuld gang – der arbejdes intenst på, at det snart kan lade sig gøre.

One Comment