Month: April, 2011

Kontaktlinser

Jeg elsker min kontaktlinser. Faktisk synes jeg kontaktlinser burde være på listen over de 50 mest fantastiske ting, som er blevet opfundet igennem hele menneskeheden.
Alligevel så er der tider, hvor de bare ikke lige føles så lækre. Som lige nu f.eks.
Jeg er træt, morderisk træt og nu klistrer de ligesom på indersiden af øjet. Fordi jeg er træt, glemmer jeg at blinke og når jeg så kommer i tanke om, at det skal jeg, så blinke jeg pludseligt meget for at få vand tilbage i øjet, så kontaktlinsen ligesom slipper øjenlåget. Hurtig blinken er bare ikke rigtig nok. Helst skal jeg ligesom rynke næsen og trække hele ansigtet sammen og det skal jeg gerne gøre et par gange. Det virker rimeligt ok og alternativet er, at jeg rejser mig fra sofaen, tager dem ud og monterer et par briller – og det sker bare ikke. Et godt råd er, at man ikke skal foretage denne kontaktlinse manøvre i offentligheden, for det har den virkning at folk smiler underligt til en og hvis de sener tiltaler en, så er det meget højt og MEEGGEEETTT LAAANNNGGGSSOOOMMT!

Tyveri update

Ja det er ikke nogen særlig sexet titel. Vi har stadig ikke fået status på vores tyveri anmeldelse og det betyder, at jeg stadig står helt uden kamera og tilbehør og computer og diverse andre ting. En ting er, at få stjålet alle sine ting, men at det så sker lige op til påske, gør det endnu værre, for ventetiden bliver bare så lang.

Jeg er ved at blive sindssyg. Ikke sindsyg i den almindelige forstand, men sådan klinisk utilregnelig. Jeg hader at jeg ikke har noget at lave om aftenen, ikke har noget kamera at bruge om dagen og det påvirker mit humør på en meget uheldig måde. At jeg så har måttet kontakte op til flere kunder med den dårlige nyhed, at deres billeder er væk og at jeg har måttet aflyse flere opgaver, hjælper heller ikke just på humøret.

Ventetiden er dog ikke blevet spildt væk. Vi har haft nogle gode dage og vores aftener er blevet brugt på udvælgelse af alarm anlæg og bedre udendørsbelysning, og andre forholdsregler der vil gøre det u attraktivt, at forsøge at bryde ind her en gang til.
I fremtiden vil billeder være i back up form hele tre steder efter hver opgave, på min computer, en ekstern server på vores adresse og en webbaseret server i cyber space, så jeg aldrig mere mister min kunders billeder til nogle gemene tyvknægte.

Jeg har haft rig mulighed for at finde nye steder at tage billeder og jeg har fundet, det mest fantastiske sted. Nu mangler jeg så bare lige et kamera – mindre detalje.

Jeg har nogle projekter igang omkring nogle nye opgaver jeg vil påtage mig senere på sommeren og fremover, og disse ville jeg gerne have afviklet i starten af sommeren. Så min trash the dress brude vil snart blive kontaktet – jeg skal bare lige være sikker på, at jeg har udstyret til at gennemføre projektet.

Jeg håber snart at kunne annoncere at jeg igen er i fuld gang – der arbejdes intenst på, at det snart kan lade sig gøre.

Tyveri update · · 23. Apr 2011 · 14:14 · Uncategorized, , , · 1 comment

Kronisk utjekket

Det er altså ikke let at være mig nogen gange. Jeg komme så ofte galt afsted og får sagt ting, som ikke var det smarteste at få sagt. Og jeg gør det faktisk ikke med vilje. For the record, hvis jeg ser forvirret ud, så er det fordi jeg ER forvirret – ikke fordi jeg gør som om jeg er det.

Jeg er ikke god til sladder. Jeg er kvinde og meget interesseret i det, sådan er vores natur jo. Jeg kan bare ikke huske sladder ret længe og slet ikke, når jeg så ikke lige ha helt styr på, hvem der sladres om.
Lindknud er lille, men alligevel stor nok til, at jeg faktisk ikke kender/genkender ret mange. Jeg har i grove træk styr på ungers klasse kammerater og for nogles vedkommende også deres forældre. Men så snart vi bevæger os op eller ned i klasser, er jeg lost. Ikke bare lidt, men fuldstændigt. Når folk så også kalder deres unger det samme og jeg skal forholde til Lærke A, Lærke P, Lærke S og Lærke N, så står min hjerne af.

Og hvordan oplever man så min utjekkethed? Jo jeg spørger til din mand, som du er skilt fra. Så bliver jeg skide forvirret og spørger om du så kan få støtte af din bedste veninde Betty, som så er hende din mand skred med.
Den anden dag lod jeg en politibetjent gå ud i min have for at tjekke efter spor efter tyve. Der i min have lå min hovedløse – meget døde kanin. Det i sig selv er ret utjekket ( jeg sværger på at vi elsker dyr og de er nu anstændigt begravet) men for at bløde op på synet af den døde kanin, begynder jeg så at ævle løs om vaskebjørne. Politiet forlod huset med nogle blikke som afslørede, at de var i gang med at overveje om de sociale myndigheder skulle underrettes.
Jeg må med skam indrømme, at jeg har glemt næsten alle mine ungers klassekammeraters søskendes navne og jeg kender måske tre af navnene i vuggestuen. Pædagogerne har jeg styr på – næsten.
Jeg har vist afsløret, at jeg ikke altid har styr på divers forældre relaterede ting som skole/hjem samtaler, juleafslutninger, fødselsdagsfester og lignende arrangementer og jeg altid den sidste til at vide når nogens forældre er døde, huset brændt ned eller kanin spist af en vaskebjørn.

Så hvis jeg siger noget fuldstændigt kvajet til dig, så tilgiv mig, for jeg aner det som regel ikke selv, før sladderen har nået mig og jeg har registeret, at jeg igen har dummet mig.

Kronisk utjekket · · 17. Apr 2011 · 22:01 · Uncategorized · 2 comments

Jeg er så vred og irriteret

Det her tyveri, det gør mig så gal, det gør mig irriteret og det gør mig træt. Jeg sov til klokken 9 i dag. Jeg ved ikke hvornår jeg sidst har sovet så længe og jeg føler mig ikke engang udhvilet. Tvært imod, jeg har hamrende ondt i hovedet og er rastløs og irritabel.
Jeg ved ikke engang hvordan jeg skal beskrive, hvor invasivt det føles at nogen har været i mit hjem. Det er gået rundt og har taget vores ting i vores hjem, ting som betød meget for os, ting som ikke kan erstattes, ting som det vil tage lang tid, at blive lige så glade for, som det vi havde.
Vores computere havde store dele af vores liv på dem. Billeder, dokumenter, skabeloner, software programmer, Brendans bachelor opgaver, regnskaber og mange andre ting. Især mine billeder er jeg ked af, at have mistet. Jeg er så bitter over, at nogle af min egen snapshots, små fastfrosne øjeblikke er væk. En eller anden idiot sidder måske lige nu og sletter mine ynglings billeder af mine unger, små stykker familie historie, som vi aldrig får tilbage.
Alt mit kameraudstyr er væk. Kameraer, objektiver, lysmålere, on camera flash, filtre, tasker, grå kort. batterier, hukommelseskort, rense udstyr, modlysblænder og meget meget mere. Jeg hader at jeg nu går en påske i møde, uden som meget som mit back up kamera og en et standard kit objektiv. Det er frygteligt frustrerende, nu hvor jeg endeligt havde lidt tid til at få tage nogle portrætter af min egen børn. Jeg hader det, jeg bliver gal og føler mig frygteligt nøgen.
De har taget min støvsuger, min robot, min hjælpende højre hånd, min lille portion frihed i dagligdagen. Det er eddermukkme godt nok respektløst. Jeg er så vred.
Dagene siden tyveriet er gået med at forsøge at huske hvad man havde, hvad der er blevet taget. Vi har måttet have vores dør repareret, tænkt tanker omkring fremtidig sikkerhed og er begyndt at undersøge de forskellige muligheder. Ingen skal have lov til det her en gang til. Ingen skal gøre mine børn så bange igen, koste hvad det koste vil.
Trunte er igen rykket ned i underetagen, hvor hun nu sover om natten og så skal de da være velkomne til at forsøge at komme ind. Jeg har sagt til Brendan at jeg alligevel vil have en hund, engang om mange år når Trunte er væk og jeg har besluttet mig til, at det skal være en irsk ulvehund, for den passer perfekt til vores familie og er ikke en fætter der ligefrem indbyder til, at man taget ting, man ikke skal tage.

De næste par dage går med, at få styr på det hele, det var vist den påske.

Jeg er så vred og irriteret · · 16. Apr 2011 · 11:27 · Uncategorized · 1 comment

Bestjålet !

Vi har haft ubudne gæster natten mellem onsdag og torsdag. Disse ubudne gæster har benyttet sig af et selvbetjeningsprincip, som gør, at jeg intet har tilbage. Jeg har ikke en computer, ingen kameraer, hverken primært eller backup, alt ekstra udstyr er væk, min robot støver suger og en masse andet – pist væk.

Det har en betydning for en mine kunder, og jeg har desværre ikke det fulde overblik og problemets omfang. For at får overblikket, skal jeg som minimum have en computer, som jeg kan bruge til at lede en eksterne server igennem, for at se hvad jeg har backup af og hvad jeg ikke har backup af.

Jeg vil i de nærmeste dage kontakte dem, hvor jeg med sikkerhed ved, at jeg ikke kan levere deres billeder alligevel, fordi filerne lå på min computer og den server der er væk.

Bestjålet ! · · 16. Apr 2011 · 10:24 · Uncategorized, · No comments