Month: February, 2011

Sengetøjsdag

Jeg har vasket som en besat i dag, ikke ulig de mange andre søndage, hvor jeg har gjort det samme. Hele weekenden er afsat til at forsøge, at få indhentet de enorme mængder vasketøj der samler sig i en 5 personer familie med et stofblebarn. Søndag, ja det er så sengetøjet. Jeg hader og elsker vaske af sengetøj. Jeg har ikke noget imod at tage det af og vaske det, heller ikke at flytte det over i tørretumbleren. Sagen er helt anderledes når det kommer til at lægge det på igen. Kors i skuret hvor jeg hader det. Kors i skuret hvor jeg elsker, at kravle ned i det rene sengetøj – det er ren luksus.
Brendan og jeg talte lige om, hvor travle vi egenlig er, i løbet af sådan en weekend. Tøj skal vaskes, der skal handles ind til hele ugen, regninger betales, rengøring klares, oprydning af haven (fjernelse af hundelort) badning af ungerne og 100 andre små gøremål. Det sidste jeg lige mangler, før jeg går i seng, er at bage et rugbrød.
Hele weekenden er ikke kun gået op i praktiske gøremål. Vi nåede også at få købt ungernes kostumer til i år. Mød Tinkerbell, Heatblast og Humlebien.

IMG_8142

heatblastweb

humlebiweb

Write a Comment

*

*


6 + = thirteen

Glad {børnefotograf Kristina Daley}

Nogen gange, når jeg sådan sidder og redigerer billeder, så falder jeg over et, som jeg synes er helt specielt. I dag havde jeg et af de øjeblikke, da jeg fandt dette billeder af Victor og hans mor. Ingen øjenkontakt, så ikke det “perfekte” billede – og dog!? Her sidder de to så, i et lille privat øjeblik hvor mor gør det, som vi alle gør så ofte, viser lidt omsorg, ømhed og kærlighed. Det sker hver dag, i mange hjem (heldigvis) og for det meste sker det næsten ubemærket. Hvor heldig er jeg så lige, at jeg får lov at fange og fastholde et sådan øjeblik.

Og så kom jeg i sammen åndedrag i tanke om et lille citat jeg har fundet, skrevet af en ukendt.

When I was 5 years old, my mum always told that happiness was the key to life.
When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up and I wrote down “happy”.
The told med I didn’t understand the assignment and I told them, they didn’t undestand life.


IMG_7690editweb

Har andre mon lagt mærke til hvor lyst det er om morgenen nu? Skønt. Vi mangler bare plus grader og at sneen forsvinder og vintergækker pibler frem. Smut så vinter og kom frit frem forår.

Write a Comment

*

*


one − = 0

En travl dag {børnefotograf Kolding og omegn}

Sikke en dag. Den har været fabeagtig, intet mindre. Først en dejlig rolig opgave, en smuk gravid – som var, ja smuk. Fantastisk at starte dagen stille og roligt, men en voksen der bare hører hvad man siger og rent faktisk også gør det.

IMG_7789editweb

IMG_7761editweb

Jeg glæder mig til at skulle redigere resten, jeg har ikke engang fået set dem igennem.

Dernæst var det fire drenge. 4 fantastisk søde og frække drenge, præcis som børn skal være. Det var fantastiske foran et kamera, fulde af gode ideer og ja – fik jeg nævnt fantastiske? Forældrende, top søde og et par kolleger fra en fjern fortid. Sjovt nok er tidens tand gået helt forbi os alle sammen, vi ser lige så ungdommelige ud som for 14 år siden – også selvom vi nu tilsammen har 7 børn. Der må været noget i vandet på Rømø 😉
Jeg havde det så skægt i dag, at jeg næsten ikke kan få armene ned. Men det skal jeg, for om lidt skal jeg i seng og jeg er faktisk kommet dertil, hvor mine kontaktlinser sidder fast på indersiden af øjenlåget – og det betyder ikke mere redigering i dag.

Møde de fantastiske 4. Tristan, Marlon, Bastian og Milton. Her er grunden til at få 4 drenge, uden tvivl.

IMG_7954edit

IMG_7953editweb

IMG_7909editweb

2 Comments