Month: January, 2011

Kom frit frem forår

Jeg ved du er. Du er lige om hjørnet og jeg fatter ikke hvorfor du snøvler sådan. Jeg er træt af mørke, nøgne træer, grimme flyverdragte og store klodsede støvler. Jeg gider ikke flere feber varme børn, snotnæser og halspiner. Jeg længes efter at kunne åbne vinduer og døre, løbe om aftenen, duften af den eneste blomst i min have – lavendel. Jeg kan ikke vente til Iben og jeg igen skal på tur, til vores hemmelige syren forsyningssted og lange nætter, hvor lyset er der til midnat.
Så smut vinter, NU.

Liv og jeg gik en tur i dag. Vi trængte til at undslippe syge unger, løbende næser og feber varme pander. Aften solen var smuk og der var sten, så er Liv ret godt underholdt.

IMG_7467web

Her går jeg forunderligt svævende
gennem den lyseblå luft
med hjertet beruset og bævende udover al fornuft
forelsket så intet kan tæmme det
Det lyser og ler og vil frem
Jeg kan ikke et øjeblik glemme det
og slet ikke huske i hvem.

Piet Hein.

Kom frit frem forår · · 30. Jan 2011 · 22:13 · Uncategorized · No comments

Syge børn

Åh det trækker tænder ud. Vi er nu på 9 dagen.  Iben har været en konstant, stort set feber i hele perioden og det er så synd for hende. I dag har hun, på trods af 40 i feber, underholdt sin søster og fundet et overskud, som jeg ikke begriber hvor kommer fra. Sønnich har også feber, dog ikke så meget og så har han ondt i halsen. Liv har bare været sig selv.

Planer i denne weekend havde jeg mange af, men sådan skulle det ikke være.

Gå t ur i solskin med ungerne Vasketøj en masse

tage dejlig billeder af glade børn sidde i sofa og se på syge børn

løbe en tur jeg har ikke engang været udenfor.

Men det har været ok. Jeg har spillet Kalaha med Iben, indtil Liv fik tyranniseret os så meget, at det ikke længere kunne lade sig gøre. Set film med dt store, leget med Liv og samtidigt, nået uendelig mange vasketøjbunker.

collageweekend

collageweekend2

Nu vil jeg drikke en the og lige om lidt gå i seng. Gad vide hvad dagen i morgen bringer? Måske er vi alle sammen raske?

Shake it up

Jeg har sat mig nogle personlige mål i 2011, som har med min kreative side at gøre. Jeg vil udfordre mig selv, være skør, prøve noget nyt.
Den her weekend håber jeg vil give mig gode muligheder for at være kreative, på den sjove og uhæmmede måde.

I dag har vi haft besøg. Bedstemor og bedstefar kom og ungerne var vilde. Da Liv endeligt besluttede at Bedste var ok, fik jeg nogle dejlige skud af dem over middagsbordet.

bedstefar

Og Liv sagde nej tak til mine fantastiske brownies, men ja tak til revet Cheddar ost.

IMG_7367editweb

Vejret skulle blive godt i weekenden og jeg hungrer efter lys, sol, varme og udendørsbilleder. Og udfordringer.

Shake it up · · 28. Jan 2011 · 23:04 · Uncategorized · No comments

Solskinsdag i Skoven {Børnefotograf Vejen og omegn}

Brendan kom hjem i dag og fortalte med glæde i stemmen, at i Vejen skinner solen. Den var godt nok svær at få øje på her i Lindknud. Så vi pakkede tre unger + hund i bilen og drog afsted til Troldeskoven i Vejen. Og solen skinnede og det var så dejligt, så tiltrængt og alt alt for længe siden. Lige nu ligger Iben så på sofaen med høj feber og Brendan, som fylder år imorgen, snorker på sofaen ved siden af hende.

IMG_7297editbwweb1

IMG_7276editweb

IMG_7308editweb

IMG_7317editbwweb

IMG_7311editweb

IMG_7318editbwweb

Jeg glæder mig helt vildt til igen at komme ud og tage billede af børn. Jeg elsker mit studie, jeg er blevet så glad for at arbejde i det og elsker at det har gjort det muligt for mig at være aktiv hele året, men jeg glæder mig afsindigt til at komme ud igen. Jeg har allerede taget i mod de første bookinger til forår sommer og glæder mig til at flere kommer til. Der vil dog blive færre af dem i år, så tøv ikke for længe for så kan jeg blive nød til at sige nej – og det vil jeg helst ikke.

Noget helt andet, i en helt helt anden boldgade. Jeg vil så gerne lave en trash the dress session. Jeg skal bruge et stk. yndig brud der ikke er sart overfor sin kjole og er på det rene med, at den nok ikke vil være pæn når vi er færdige. Denne brud skal være villig til at shine sig op, som på dagen og drage ud til enten skov eller hav sammen med mig for at få taget billeder. De vil blive utraditionelle og unikke og jeg kan garantere en fantastisk dag. Du får et vandmærket kopi af samtlige billeder op en cd, optimeret til fremvisning på internettet og en 40×50 forstørrelse for indsatsen. Billederne vil blive brugt på min hjemmeside, så du skal være villig til at underskrive en kontrakt der giver mig lov til dette.
Er du interesseret, så send et brudebillede af dig selv i det store skrud. Jeg udvælger en senest 1/5 men først med henblik på fotografering hen ad midt/sensommer.

Omsorgsdag

IMG_7268

play

goofy

tabeltalk

Der er ikke meget at sige. Vi har leget, vi har hygget, vi har holdt fri – Liv og jeg. 20 mdr. gammel. 9 kg let og som Brendan siger, den mindste verdens største person der findes.

Omsorgsdag · · 22. Jan 2011 · 00:04 · Uncategorized, , · 1 comment