Month: December, 2010

Minutter med Liv

Uh ferie er skønt. Gentager jeg mig selv? Jeg er ligeglad, ferie er så skønt.
I går da jeg kom ud for at hente Liv i barnevogne, havde hun brækket sig over det hele. Hun lå med store øjne og så på mig og sagde men den mest stille lille stemme; Hov, se. Stakkel. Hun har haft det elendigt i 24 timer men det ser ud som om (7-9-13) at hun nu er ved at være på den anden side af det. Hun brækkede sig med 20 minutters mellemrum det meste af dagen i går og natten var kun marginalt bedre – og jeg var alene, så jeg er træt. Nu sover hun, min smukke datter, udmattet af sygdom og et langt bad.

Hun endte sent i går med at falde i søvn i mine arm, mens vi sad i sofaen. Syge børn er ikke fedt men hvis det skal være, så er det ok når man på den måde kan få fyldt sin kramme kvote op.

IMG_6793edit

Billederne her er af aftenes bad. Jeg satte mig godt til rette og nød bare synes af et glad lille barn, som igen kunne smile.

bathtime1

Kransekagedejen er klar til imorgen. Desserten har ungerne besluttet skal være abemad med råcreme og Brendan står for aftensmaden. Iben vil vanen tro hjælpe mig med at lave kransekage tårnet og vi har vist også en aftale om at pynte huset i bedste nytårsstil og lege med perler. Så jeg skal bruge resten af natten på at finpudse mine nytårsforsæt og nyde resten af vores fantastiske ferie og nyde vores tid sammen med Jamie.

One Comment