Month: August, 2010

Livs observationer fra sofaen

Nu har jeg været hjemme i to dage fordi min mave bare har været hårdt ramt af, hvad det nu end er, alle har lige nu. Første dag var den typiske, sove, toilet, sove, toilet, sove toilet dag. Så holdt det lige som op og så brugte jeg ellers natten til i dag på at ligge og skiftevis svede tran og fryse som en nøgen anoreksi ramt på Grønland. Vækkeuret ringede klokken 05.30 som altid, men bare tanken om at skulle ud af sengen, var nok til at jeg kunne tude. Så jeg blev i sengen.
Senere flyttede jeg ned på sofaen, hvor dagen er blevet brugt men dårligt tv, søvn, og en smule vasketøjs arbejde.

Når man nu er tvunget til at leve livet et par dage i Livs højde, så må man nødvendigvis udnytte det. Mit lille 35 mm sad i forvejen på mit kamera og selv om netop det objektiv ikke er mit favorit, så er det favoritten til netop denne situation.
Her er hvad jeg så, stort set i nøjagtige sekvens. Er hun ikke yndig? Jeg var færdig af grin da jeg redigere i dem, den unge får mig altid til at grine.

Livssyn1web

Livssyn2web

Det der rynkede trolde fjæs var Ibens speciale da hun var omkring 15 mdr. Det er åbenbart er specielt talent, der går i arv i vores familie. Talent 2011, I think so!

En anden ting som er ganske underholdende i vores familie i disse dage, er den skriftlige kommunikation. Iben skriver og læser og skriver og læser og skriver. Og derfor finder man små sedler overalt i huset. Her er et lille udklip af hvad man kan se i dag, lige netop nu. De er svære at læse, de er skrevet med utydelig blyant – men underholdende og tankevækkende, det er de bestemt.

signsweb

Den første seddel hænger før de store ungers fælles værelse. Den næste hang ved vores seng. Den står noget i stil med ” til mor og daddy – løft op og tag kuperten og åbn kassen og velj en klistermærken”.
Det 3. fandt jeg efter at Iben og jeg havde skændtes, efterfulgt af hendes demonstrative annoncering af, hvem hun er venner med. Bemærk engelsk ordstilling…. sødt ikke?

Nu kan der ikke gå mange dage, før jeg kan fremvise de lækreste produkter her på bloggen. Jeg har bestilt et Design album,et canvas, et glasmonteret billede, et sort/hvid billeder monteret på skum m. laminering. Sammenholdt med de mange forstørrelser og collager jeg har liggende herhjemme allerede, vil jeg kunne fremvise stort set alt, hvad man kunne ønske sig at se. Jeg skal ved lejlighed have bestilt et kæmpe kanvas til mit studie, men før det er fuldt indrettet, vil jeg ikke bestille et – jeg skal lige kunne visualisere hvor det skal hænge først.

Write a Comment

*

*


× 7 = thirty five

Esther og Signe {Børnefotograf}

I dag gik turen til Jelling. Hvor er der smukt! Jeg elsker hele området omkring Vejle Ådal og synes det er lækkert at jeg bliver lokket ud i den fjerneste afkroge så ofte som jeg gør. Jeg har over sommeren været så heldig at tage rigtigt mange on location børne-og søskende portrætter i det område og jeg bliver bare aldrig træt af køreturen op og hjem og naturen i det område. Tænk sig at være heldig at bo tæt på et af Danmarks smukkeste steder.

De to smukke damer som jeg mødte i dag, var jeg lidt forudindtaget overfor – på den meget positive måde. Jeg har hørt meget om dem, for deres mor er en af min tidligere kolleger. Så jeg ankom med nogle mentale billeder af dem og jeg fik dem bekræftet til fulde. To dejlige og livsgalde piger, med hver deres personlighed. Storesøster en mega model in spe og lillesøster, en viljestærk og charmerende tumling med fart over feltet.
Jeg havde godt nok annonceret at jeg ikke fik tid til at redigere nogle sneek peeks, men jeg kunne ikke lade være alligevel.
Så her kommer to billeder af dejlige unger. Jeg siger tak for en fantastisk dag og resten af min, bliver brugt i sofaen. Jeg har arbejde der skal gøres og 6 Ikea poser vasketøj der skal foldes – og sengetøjet er endda lagt på alle 5 senge. Suk. Jeg ville nok være langt lykkeligere med en robotstøvsuger.
Nå ja og så står der Bridget Jones på programmet og vildt fedende is.
Mental note; løb ekstra lang tur i morgen.

IMG_2544edit

IMG_2422edit

Write a Comment

*

*


eight + 5 =

Hold på hat og briller

Og det er altså ikke fordi det blæser. Jeg har travlt, sådan helt helt vildt travlt. Jeg synes faktisk selv, at jeg har redefineret begrebet travlt og det er faktisk ikke særligt fedt.
Brendan og jeg kører stadigt goddag og farvel livet og det tærer altså på energien.
Min dag i dag.
Op klokken 5.
Lægge tøj frem til tre børn
sørge for bleer til Liv
Drikke en kop kaffe og få lidt morgenmad
I tøjet og i bilen klokken 6.
6.45 ankommer til arbejdet
laver en kop kaffe mens computer starter
Smider mig over powerpoint præsentation
klokken 9 – afdelingsmøde
klokken 11 tilbage på pinden
12 – frokost
12.30 tilbage på pinden
knokler på powerpoint præsentation
ringer til diverse sygehuse, patienter
14.30 forlader arbejdsplads i bil.
15.15 ankommer ved vuggestue
henter Liv og sætter kurs mod Lindknud.
Ringer til Sfo og beder dem sende Iben og Sønnich hjem
15.35 de store kommer hjem
Ammer Liv
hjælper Iben med lektier mens jeg samler bleer
hjælper Iben med lektier mens jeg lægger vasketøj sammen
Ammer Liv
hjælper Iben med at få håndboldtøj på
Sætter Liv i bilen og kører Iben til håndboldtræning.
tilbage igen, sætter ble vask over
laver snack til Iben og Sønnich
begynder at lave mad
klokken 18, sætter jeg Liv i bilen og henter Iben
klokken 18.15 spiser vi
18.30 hjælper Iben med lektier mens jeg stryger tøj
18.50 lægger vasketøj på plads
Sætter blevask over
19.30 giver Liv nattøj på
børster tænder på Iben og Sønnich
læser historie
siger godnat
ammer Liv
klokken 20.30 redigerer jeg billeder
skriver emails
tjekker konti
klokken 21.15 finder jeg tøj frem til imorgen til alle tre børn
om lidt går jeg i bad
klokken 23 siger jeg hej og godnat til min mand, der sikkert lige er trådt ind af døren
og 6 timer senere, starter jeg forfra.

Den ene dag tager den anden, jeg aner knapt nok om det er mandag eller fredag.
Der er ingen udsigter til, at det bliver bedre inden for de næste par uger.
Jeg trænger til ferie.

cookiemonster

Her er Liv. Dette her er hendes ” jeg sværger det var ikke mig der spiste den sidste Oreo cookie, blik”. Sjovt nok, troede jeg ikke på hende.

One Comment