Month: July, 2010

Min dag i billeder

Nogen gange siger billeder mere end ord og det er godt. Jeg er nemlig træt og vil i seng, mit vækkeur ringer tidligt og jeg skal være frisk.

legeplads

William og Amanda. To glad og herlige unger.

peekaboo

Min trofaste lille hjælper. Det tog lang tid at folde vasketøjet – men det var hyggeligt.

rokketandweb

Og min søn. Min stole og store dejlige søn. Første rokketand og noget så stolt. Billedekompositionen med navn i computer, stort (kunstigt) smil er min søns egen – og han var helten i dag, så han fik det som han ville. Han er så klar til skole den herlige unge.

Mor hvis du læser det her – du ved ikke noget. Sønnich kan næsten ikke vente med at komme ned til jer for at vise hans manglende tand frem.
Mon tandfeen kommer i nat?

Min dag i billeder · · 31. Jul 2010 · 23:05 · Uncategorized, · No comments

Nye printpriser {studie og on location fotografering af børn, gravide og familier)

Jeg har skiftet leverandør og udvidet mit sortiment. Jeg har brugt timevis på at udvælge produkter, som jeg selv synes er lækre og som jeg selv vil dekorere mit hjem med. Jeg kan nu levere kanvas i forskellige størrelser, monteret på blindramme og klar til ophæng ved ankomsten. Glasmonterede billeder, som også er klar til ophæng ved ankomsten og de er bare så smukke og stilrene, at de vil passe ind i ethvert hjem.
De normale print kan jeg tilbyde flere størrelser af og de kan også blive monteret på en fast baggrund, også lige til at hænge op på væggen.
Design album kan jeg nu også tilbyde. Jeg har ledt og ledt efter noget som opfylder mine egen krav og nu har jeg fundet det. De er smukke og luksuriøse og billederne tager sig fantastisk ud i albummet. Jeg håber snart at have et prøveksemplar til fremvisning og min egen personlige ønskeseddel er vokset betydeligt.
De sort/hvide billeder bliver nu printet på specielt papir beregnet til sort/hvid billeder og det ses – også for det utrænede øje. Lækkert!
Priserne vil være tilgængelige på hjemmesiden.

Portrætter skal vises stort og vælger man et tidsløst klassisk portræt eller et moderne, sjovt og anderledes portræt – kan det hænge i årtier uden at blive umoderne. Kanvas og glasmonterede billeder viser et billede fra sin allerbedste side og man bliver bare ikke træt af at kigge på dem.

Og for at de hele ikke skal gå op i forretning, priser og hvad ved jeg, så kommer her to snapshots fra en dejlig aften i Jels. Disse billeder er taget som mor, uden nogen (eller meget lidt) tanke om komposition men bare fordi de er en fastfrysning af et øjeblik, jeg gerne vil fastholde.
Det ene billeder er min dejlige baby som fandt ud af, hvad man bruger en fodbold til. Hun havde observeret Sønnich og Daddy der spillede sammen og så skulle det afprøves. Hun forsatte her til aften, da vi besøgte venner, hvor hun trissede rundt og spillede fodbold med sig selv. Hun er bare stjerne lækker den unge.

IMG_1276editweb

Og her, et øjeblik mellem Sønnich og Liv. Han tog 3 sekunder ud af sin dyrebare badetid, til lige at hilse på lillesøster, der misundeligt fulgte alle de store børn der badede i søen.

IMG_1294editweb

Bedre en julaften {Studie}

Ja det er nu vedtaget. Gæsteværelset, som har en god størrelse, bliver nu til mit studie. Der er alligevel ingen der gider besøge os *GG*.
Lige nu har alt mit grej overtaget huset totalt, der er bagrundsstativer, reflektorer, lampestativer, kameratasker, flash, props, baggrunde, visitkort, printprøver og kasser over det hele. Det er til at blive sindssyg af. Brendan og jeg har talt frem og tilbage om det og jo mere vi har talt om det, jo bedre end ide virker det som. Jeg kan endeligt og langt om længe få et værelse, hvor jeg kan redigere mine billeder, lave mine telefonopkald, bestille min prints og ikke mindst gennemgå dem uden at være nervøs for om ungerne kommer med fedtede fingre og selvfølgeligt, tage indendørs portrætter. Uh det bliver så fedt. Jeg vil bruge væggene derinde til at fremvise den type billeder jeg sælger og også have album og andre printtyper, så folk kan få en bedre forståelse for, hvordan tingene tager sig ud i de forskellige størrelser. Da værelset/studiet er min forretning, kan jeg hænge billeder op af andres unger også, det har jeg manglet men det har virket underligt at gøre i det vi bruger som privatbolig. Nu kan jeg – og jeg glæder mig. Billederne er allerede klar og når rummet er indflytningsklart, skal jeg selvfølgeligt også have lavet nogle kanvas og glasmonterede billeder som skal op.
De sidste par dage har jeg så prøveshoppet studieudstyr og det bliver noget af en udskrivning – men det er nødvendigt. Jeg elsker udendørs fotografering, men jeg bor i Danmark og er tvunget indenfor i minimum 4 mdr. om året – så kan jeg lige så godt få det bedste ud af det. Og nu da planerne er konkrete, glæder jeg mig som et lille barn.
At jeg får et studie betyder at jeg kan tage flere sessioner og at jeg vil kunne tilbyde pakkeløsninger som f.eks gravid/nyfødt fotografering og hvis barnet er født i november, kan vi sørme også klare 3 mdr. billeder eller hvad der nu ellers måtte ønskes. Problemet hidtil har været, at min stue har været mit studie og det har lagt en gevaldig dæmper på, hvor mange kunder jeg har kunnet tage ind, for det er en kæmpe begræsning for resten af familien, når stuen er off limits. Det problem er vi snart ovre. Fik jeg sagt at det bliver fedt????

I det hele taget sker der meget eller der kommer til at ske meget – også på Slyngebarn. Der kommer nogle ændringer inden for alt for længe, som jeg glæder mig enormt meget til. Der kommer nok også nogle ændringer som andre bliver knapt så tilfredse med, men sådan er livet nu engang. Slyngebarn skal til at betale sig selv – som minimum- for ellers kan det med tiden gå galt og mange års hårdt arbejde(mit og andres) kan være spildt. Jeg er klar til og glæder mig til alle ændringer og se frem til at se, hvordan folk tager imod det. Og I kan lige så godt lade være, jeg siger ingenting….

Jeg er nu gået ind i sidste uge af mine 3 ugers ferie. Føj hvor tiden flyver afsted. Vi har nået rigtig meget og vi har hygget os – men jeg synes nu alligevel ikke det er nok tid. Jeg har stort set ikke fået taget nogle personlige billeder og det er trælst men jeg håber det stadig er nogle feriebillede muligheder, der er jo lang tid til næste mandag 🙂
Dagens billeder er snapshots, billeder som bare viser mine unger, lige der hvor de var da jeg tilfældigvis havde et kamera i hånden.

juli ferie

Jeg skal sove alene i nat

og det er jeg ikke ret glad for. Til min skræk og rædsel har jeg opdaget, at lille Liv har emaljesskader på hendes fortænder og jeg frygter det kan være fordi jeg stadig ammer hende om natten. Selv ville jeg have forsvoret det kunne være det, jeg har altid hårdnakket påstået at det er noget fis at tænderne kan tage skade af det, men nu har jeg tvivl. Hun bliver flittigt børstet og alligevel, der er ingen tvivl om at hun har pletter på fortænderne. Så Daddy overtager natteroderiet de næste par dage og jeg sover helt alene nedenunder.Jeg er slet ikke klar til at give slip på natte sessionerne endnu, hun er jo bare en lille baby. Ok hun er en lille baby der nu går mange skridt af gangen, der har udviklet en hel lille danse serie og har som favorit beskæftigelse, at lave mundprutter på diverse overflader, hun er livlig, glad og underholdende vores Lille Liv.
Brendan bemærkede tørt den anden dag, at Livs store (smukke) øjne gør, at hun ligner Bugsy fra filmen bedtime stories – og nu kan jeg bare ikke lade være med at se Bugsy, når jeg ser på min smukke datter. Forbandede humor den mand har.
Vil du gerne se Bugsy, altså den der ikke er min datter?

Eftersom klokken nu er kvart i kvalme, vil jeg daffe i seng og vente på, at jeg kan amme min datter i morgen tidligt. Jeg håber Daddy også får bare lidt søvn.

Jeg skal sove alene i nat · · 24. Jul 2010 · 01:24 · Uncategorized · 3 comments

Graviditetsbilleder – on location Rømø

Jeg efterlyste i foråret en model der var villig til at ligge krop til en fotosession på Rømø. Rikke meldte sig og for to dage siden mødte vi på Rømø. Vejret var lækkert, vandet næsten spejlblankt, luften varm og sommeren bare smuk. Modellen, jamen taler billederne ikke bare for sig selv?
Jeg elsker graviditetsportrætter, kvinder ser fantastiske ud og det er en kærkommen forandring at arbejde sammen med en model, der rent faktisk hører efter og gør hvad man siger 😉
Det er mit håb, at kunne tilbyde ca. en on location session om ugen i forår/sommerperioden næste år. Prisen vil blive lidt anderledes da jeg vil tilbyde on location to steder hver gang, for at få mange spændende og varierende billeder. Pris tilbud for mave/nyfødt vil også blive annonceret – men det er næste år – i år er jeg booket ud.
Jeg elser lyset på Rømø, jeg har sagt det før og siger det igen og igen. Vandet virker som en kæmpe reflektor og lyset ændret sig næsten fra minut til minut, fra at være varmt og gyldent til kølig og blå.

Collage web

IMG_1071editweb

IMG_1008EDITweb

Nu må jeg så bare håbe at modellen også synes om resultatet af hendes anstrengelser:) Jeg havde en fantastisk aften i godt selskab og glæder mig til, for alvor at skulle i gang med redigering af billederne.
Imorgen står den på familieportrætter on loaction og lørdag på billeder af nogle meget dejlige børn. Det er fedt at være mig 🙂

Den nye prisliste kommer på i aften håber jeg og jeg glæder mig allerede til, at få nogle prøver hjem å de nye produkter som jeg kan fremvise til folk. Jeg har også ændret på hjemmesiden og tager forsiden af, jeg har tilføjet linket til bloggen i menuen i stedet for. Hvad man ikke alt gør for bedre SEO 🙂

Nu vil jeg bage cookies med mine unger. Vi skulle have besøgt en god veninde men hun er desværre blevet syg og derfor laver vi nu en skovtur med hjemmebag i stedet for. Ungernes skuffelse var stor (mors også men jeg græd ikke) og så er gode råd jo dyre. Heldigvis har Daddy tidligt fri, så vi får alligevel udnyttet dagen maksimalt. Nice.
Lidt sjovt, så blev Iben og jeg lidt uvenner i formiddags. Ja det er jo ikke sjovt at være uvenner men da Iben ankom med et brev, hvor jeg skulle afkrydse om jeg ville være venner med hende igen – JA eller NEJ – var det svært ikke at trække på smilebåndet. Hun påstår hun vil være fotograf, men noget tyder på at vi også har en jurist in spe.

Jeg overvejer om jeg også skal have en mavesession senere i år, hvor farmand også vil være med. Hvis nogen kender nogen der kunne være interesseret sidst i September, on location på Rømø ved vand og klitter,så vil jeg gerne vide det. Betingelserne er gratis fotografering med mulighed for at købe billeder hvis det skulle ønskes. Flere detaljer kan aftales senere.