Month: June, 2010

Lille Frk. Liv – portræt

Nu er der seriøs nedtælling til ferie og hold da helt op, hvor jeg bare glæder mig. Lige nu er jeg den eneste der skal tidligt op om morgenen herhjemme, alle andre har ferie og det gør, at det føles som en hård straf at skulle på arbejde. Jeg håber de næste 7 arbejdsdag går hurtigt, for jeg orker næsten ikke tanken.

I dag er de store unger taget til Nymindegab med deres canadiske bedsteforældre. Her er så stille, det er godt nok underligt. Liv er så enebarn og det stortrives hun med. Hun synes det er skæppe skønt at hun ikke har de store unger hjemme. Alligevel så hun lidt forvirret ud, da jeg spurgte hende, hvor Sønnich og Iben var – men det var hurtig glemt igen. Nu sover hun sødt, mine løbetur er veloverstået og selvom jeg burde arbejde lidt mere i aften, gør jeg det ikke.

Her er der et billede fra vores skovtur til Vejleådal den anden dag. Hun hyggede sig i en halv time med et par grankogler og et plastik bæger og hun sad bare der og så så uendeligt sød ud.

IMG_9801editbwweb

Write a Comment

*

*


+ 9 = fourteen

Vejleådal – Bredsten – portrætter

Åh hvor jeg elsker sommer, det er da fantastisk. Jeg tog hele familien + svigerforældre med til Vejleådal og vi var så heldige med vejret. Solen skinnede og alle var i godt humør og jeg havde, vanen tro, mit kamera med.
Jeg elsker at tage portrætter i så storslået natur, det giver en ekstra dimension og det giver en afstand til ungerne, som faktisk altid virker til min fordel.

IMG_9917editwebIMG_9896editweb

Jeg elsker billeder af Sønnich. Den skønne unge brugte dagen på at samle blomster fra markerne til mig – og det står stadigt så smukt i vasen herhjemme og pynter. Udfordringen var at nogle var med stilk og andre ikke, så vandet er fyldt helt op til kanten – men det betyder ikke noget. Han fik da smeltet mit hjerte med sin ihærdige indsats for at lave en smuk buket til mig.

IMG_9844editweb

IMG_9839editweb

IMG_9823editweb

IMG_9807editweb

Ungerne hyggede sig og vi glemte faktisk at spisetiden var ved at nærme sig. Af alle steder ender vi så i Bredsten på en pizzabar, hvor vi fik aftensmad. Steder var ikke gearet til små børn og havde f.eks. ikke en barnestol. Så vi spiste i skiftehold og da det var min tur til at underholde Liv, endte vi med at tage portræt billeder på kirkegården.

IMG_9928editweb

IMG_0008editweb

IMG_0003editweb

IMG_0001editweb

One Comment