Month: February, 2010

Linse Lus

Idag var jeg i Fredericia for at tage billeder af lille H. Sikke da en herlige unge. Smil og fagter og sjove lyde, en unge der kunne få en gråvejrs dag til at lyse op.

H har en dejlig lille “legeplads” i udestuen, som er fyldt med farver og som gør en glad i låget og det var en sand fornøjelse at se ham boltre sig derude.

Her er lidt smagsprøver fra idag.

IMG_4645editweb

IMG_4865editweb

IMG_4676editweb

IMG_4743editweb

IMG_4620web

Resten af dagen idag blev brugt på at male med Iben og læse fri læsning. Iben have tegnet en flot prinsesse til mig, som jeg kunne farvelægge med de nye farver hun har købt i fredags. Iben og Sønnich har i de sidste par uger fået valget mellem at købe slik til Disney sjov eller få lidt flere penge og så købe legesager – og de vælger altid legesager. I fredags købte Sønnich en Gormiti (som herhjemme oplever et come back) og Iben købte tuscher og dem fik vi brug for idag.

Lille Liv var godt slidt da jeg kom hjem. Hun havde været noget gal over manglende service (bryst) og var faldet i søvn kort tid før jeg kom hjem. De store unger larmede så meget at Liv hurtigt var oppe igen og hun var derfor ret sur og tvær, hvilket er forståeligt nok. Stakkels Brendan, det kan ikke være sjovt at skulle forsøge at trøste et barn der bare ikke vil en. Jeg havde det på fornemmelsen da jeg kørte hjemmefra idag, fordi Liv tidligere i barnevognen havde suttet på sin tommefinger og det er ikke noget hun normalt gør, så hun har nok haft ekstra stort behov for det idag. Mon ikke natten byder på maratonamning? Den disciplin mangler i OL og det er lidt ærgeligt, for det ene den eneste hvor jeg ville kunne have en ærlig chance for at vinde.

Jeg har nu fået sendt en del billeder af sted til respektive personer og er gået igang med at redigere andre, så det begynder at lysne. Jeg håber snart at være helt i bund så jeg har rent bord når jeg åbner op for betalende kunder og at ventetiden bliver betydeligt mindre end den er lige nu.

One Comment