Month: January, 2010

Plan B

Ja det hele skulle jo have været så lyserødt. Længe ventet baggrund ankom men pga. reparationer af vores køkken gulv og deraf følgende spisebord i mit “studie” fik jeg ikke afprøvet baggrunden. 2 dage efter ankomsten pakker jeg den ud og indså, at den aldrig kommer til at virke efter hensigten. Åhhh hvor jeg hader sådan noget, det er ligesom lidt sent at finde ud af nu. Så nu arbejdes der på højtryk på at finde en anden løsning. Den løsning jeg nu stiler mod er et reelt baggrundssystem som jeg hele tiden gerne har villet have det, men som jeg ikke mente at have råd til. Råd har jeg stadigt ikke, men når nu det andet ikke virker, så må man bide i det sure æble og bruge lidt flere penge end man har, ikke?! Så alle jer der allerede har fået besked om at I får taget billeder ,skal lige skrue tålmodigheden lidt på – men det går ikke længe.

Som om jeg ikke var “straffet” nok mht. baggrundssystem miseren, så har jeg fanden fiseme også fået skinnebensbetændelse – IGEN. Jeg er så hamrende træt af at det altid sker efter nogle uger med løb. Jeg synes selv jeg havde lagt stille og roligt ud og jeg var reelt set begyndt at nyde mine løbeture og så sker det her. Så nu er jeg sat helt tilbage igen. Brendan er blevet beordret til at lave et træningsprogram til mig så jeg kan styrke træne og konditions træne og forhåbentlig være klar til at løbe når foråret for alvor sætter ind. Gys jeg skal jo snart starte på arbejde igen og jeg synes det er uendeligt svært at finde tid til motion nu mens jeg er på barsel, så jeg skal bruge noget hvor jeg med minimal tidsforbrug får det maksimale udbytte – og det er altså løb. Nu vil jeg så dedikere mig til Brendans slag plan og så har jeg lovet mig selv en løbestilsanalyse og et par nye løbesko og nogle støttetrømper(hvor sexet er det lige) når jeg igen starter.

Jeg er kommet temmelig bagud med redigering af billeder. Liv havde i begyndelse af  Januar en ide om, at søvn var for gamle mennesker. Jeg satte stædigt ind og fik hende i løbet af 2 uger rettet ind igen og hun fik igen et ok søvn mønster, både nat og dag. Og nu kan vi så starte forfra. Jeg er ved at blive sindssyg i bolden. Bruger hele dagen på enten at fodre børn eller vade rundt med unge i barnevogn og jeg får intet lavet. I går nat sov hun kun 30 minutter mellem hver amning og idag har jeg været mega zoombie og selvfølgelig alene med alle tre unger – det kan jo ikke være anderledes.

Jeg fik virkeligt mange mails fra folk der gerne vil have taget billeder og jeg forsøger så godt jeg kan, at få plads til flest mulige. En del skrev til mig med børn over 1 år og dem håber jeg på at nå senere hen på foråret (men før 1. maj) men jeg kan ikke garantere noget. Jeg håber på at kunne få nogle udendørs billeder af dejlige halvstore tumlinger men vejret er ikke til det endnu.

Imorgen håber jeg på at kunne afslutte de to sidse fotosessioner og få dem redigeret – og så er jeg klar til at starte på ny. Forhåbentligt med lidt søvn i bagagen.

IMG_3111 copy

Jeg har haft så ondt at mig selv idag, at jeg har spist to små scones med chokolade. Please please please lad det ikke vise sig på vægten på mandag. Viser det sig på vægten på mandag, er jeg jo nødtvunget til at spise et helt vognlæs chokolade fordi det er synd for mig og så tager det jo ingen ende…

Write a Comment

*

*


five + = 14

Hvor var pressen?

Liv tager seriøse tiltag til at kravle. Hun har i længere tid været oppe på alle 4 og også rokket lidt, men idag- hele tiden og igen og igen og…..Nu gør hun det bevidst og hun bliver bedre og bedre. Det er fantastisk at se og jeg er ved at smelte når hun kigger op på mig og smile fra øre til øre.Jeg havde jo forventet et langt indslag i nyhederne om disse spændende ændringer i Livs liv, men nej, der var intet.

Idag havde jeg besøg af  Lille Livlige Liva. Hun var en vågne og vaks lille pige og sov ikke mange minutter og da slet ikke foran kameraet. Det ændrer dog intet derved at hun er en yndig lille og meget lækker størrelse og når hun nu insisterede på at være vågen, fik jeg så fornøjelsen af hendes smukke øjne.

IMG_3070edit web

Og jeg kan jo ikke modstå baby fødder 🙂

IMG_3088edit web

Noget andet meget revolutionerende er, at jeg har fundet det fotolab jeg vil bruge. Modtog i søndags prøver på fremkaldte billeder og de var præcis som jeg havde håbet og forventet. Uha, det var så lækkert at at få endnu en ting på plads før jeg starter op og lige netop hvem der skulle levere print, var en for mig enormt vigtig detalje. Jeg vil kunne levere de flotteste billeder op til størrelse giga stor, kanvas og også andre spændende produkter.  For at det ikke skal være løgn, så får jeg også snart en baggrund. Så nu skal jeg have taget nogle billeder af gravide maver og også babyer (gerne babyer der kan sidde) over 3 mdr. Så har du en stor mave eller en baby der skal foreviges, så send en mail, læg en kommentar og så ser vi om ikke vi kan finde ud af noget. Tilbuddet gælder indtil jeg har nok billeder i de kategorier. Min email adresse finder du under menupunktet “kontakt info”.

Og bare fordi hun er så skæg, her kommer Liv med hendes nyeste påfund.

5 Comments