Month: January, 2010

Plan B

Ja det hele skulle jo have været så lyserødt. Længe ventet baggrund ankom men pga. reparationer af vores køkken gulv og deraf følgende spisebord i mit “studie” fik jeg ikke afprøvet baggrunden. 2 dage efter ankomsten pakker jeg den ud og indså, at den aldrig kommer til at virke efter hensigten. Åhhh hvor jeg hader sådan noget, det er ligesom lidt sent at finde ud af nu. Så nu arbejdes der på højtryk på at finde en anden løsning. Den løsning jeg nu stiler mod er et reelt baggrundssystem som jeg hele tiden gerne har villet have det, men som jeg ikke mente at have råd til. Råd har jeg stadigt ikke, men når nu det andet ikke virker, så må man bide i det sure æble og bruge lidt flere penge end man har, ikke?! Så alle jer der allerede har fået besked om at I får taget billeder ,skal lige skrue tålmodigheden lidt på – men det går ikke længe.

Som om jeg ikke var “straffet” nok mht. baggrundssystem miseren, så har jeg fanden fiseme også fået skinnebensbetændelse – IGEN. Jeg er så hamrende træt af at det altid sker efter nogle uger med løb. Jeg synes selv jeg havde lagt stille og roligt ud og jeg var reelt set begyndt at nyde mine løbeture og så sker det her. Så nu er jeg sat helt tilbage igen. Brendan er blevet beordret til at lave et træningsprogram til mig så jeg kan styrke træne og konditions træne og forhåbentlig være klar til at løbe når foråret for alvor sætter ind. Gys jeg skal jo snart starte på arbejde igen og jeg synes det er uendeligt svært at finde tid til motion nu mens jeg er på barsel, så jeg skal bruge noget hvor jeg med minimal tidsforbrug får det maksimale udbytte – og det er altså løb. Nu vil jeg så dedikere mig til Brendans slag plan og så har jeg lovet mig selv en løbestilsanalyse og et par nye løbesko og nogle støttetrømper(hvor sexet er det lige) når jeg igen starter.

Jeg er kommet temmelig bagud med redigering af billeder. Liv havde i begyndelse af  Januar en ide om, at søvn var for gamle mennesker. Jeg satte stædigt ind og fik hende i løbet af 2 uger rettet ind igen og hun fik igen et ok søvn mønster, både nat og dag. Og nu kan vi så starte forfra. Jeg er ved at blive sindssyg i bolden. Bruger hele dagen på enten at fodre børn eller vade rundt med unge i barnevogn og jeg får intet lavet. I går nat sov hun kun 30 minutter mellem hver amning og idag har jeg været mega zoombie og selvfølgelig alene med alle tre unger – det kan jo ikke være anderledes.

Jeg fik virkeligt mange mails fra folk der gerne vil have taget billeder og jeg forsøger så godt jeg kan, at få plads til flest mulige. En del skrev til mig med børn over 1 år og dem håber jeg på at nå senere hen på foråret (men før 1. maj) men jeg kan ikke garantere noget. Jeg håber på at kunne få nogle udendørs billeder af dejlige halvstore tumlinger men vejret er ikke til det endnu.

Imorgen håber jeg på at kunne afslutte de to sidse fotosessioner og få dem redigeret – og så er jeg klar til at starte på ny. Forhåbentligt med lidt søvn i bagagen.

IMG_3111 copy

Jeg har haft så ondt at mig selv idag, at jeg har spist to små scones med chokolade. Please please please lad det ikke vise sig på vægten på mandag. Viser det sig på vægten på mandag, er jeg jo nødtvunget til at spise et helt vognlæs chokolade fordi det er synd for mig og så tager det jo ingen ende…

Hvor var pressen?

Liv tager seriøse tiltag til at kravle. Hun har i længere tid været oppe på alle 4 og også rokket lidt, men idag- hele tiden og igen og igen og…..Nu gør hun det bevidst og hun bliver bedre og bedre. Det er fantastisk at se og jeg er ved at smelte når hun kigger op på mig og smile fra øre til øre.Jeg havde jo forventet et langt indslag i nyhederne om disse spændende ændringer i Livs liv, men nej, der var intet.

Idag havde jeg besøg af  Lille Livlige Liva. Hun var en vågne og vaks lille pige og sov ikke mange minutter og da slet ikke foran kameraet. Det ændrer dog intet derved at hun er en yndig lille og meget lækker størrelse og når hun nu insisterede på at være vågen, fik jeg så fornøjelsen af hendes smukke øjne.

IMG_3070edit web

Og jeg kan jo ikke modstå baby fødder 🙂

IMG_3088edit web

Noget andet meget revolutionerende er, at jeg har fundet det fotolab jeg vil bruge. Modtog i søndags prøver på fremkaldte billeder og de var præcis som jeg havde håbet og forventet. Uha, det var så lækkert at at få endnu en ting på plads før jeg starter op og lige netop hvem der skulle levere print, var en for mig enormt vigtig detalje. Jeg vil kunne levere de flotteste billeder op til størrelse giga stor, kanvas og også andre spændende produkter.  For at det ikke skal være løgn, så får jeg også snart en baggrund. Så nu skal jeg have taget nogle billeder af gravide maver og også babyer (gerne babyer der kan sidde) over 3 mdr. Så har du en stor mave eller en baby der skal foreviges, så send en mail, læg en kommentar og så ser vi om ikke vi kan finde ud af noget. Tilbuddet gælder indtil jeg har nok billeder i de kategorier. Min email adresse finder du under menupunktet “kontakt info”.

Og bare fordi hun er så skæg, her kommer Liv med hendes nyeste påfund.

En skøn lille trold

Idag var jeg så heldig at få til at tage billeder af Solveig, en lille og meget smuk rødhåret dame. Solveig synes egenligt at jeg var rigtig irriterende og lod mig ikke bestemme meget – ikke meget anderledes end mine egen børn når jeg nu tænker over det. Vanen tro har jeg redigeret et par stykker med det samme, men nu vil min øjne ikke mere så resten må vente. Jeg ved af bitter erfaring, at jeg som oftest kommer til at skulle redigere lidt om når jeg har lavet redigeret om natten, så nu må jeg vente på dagslys og se hvor slemt det ser ud. Utålmodighed er ikke altid en styrke. Mental note!

Her er lige to stk. af den skønne lille pige.

Solveig, hils din mor og sig hun skal sende mig en email, for jeg er kommet til at slette jeres email adresse.

IMG_2926editbw web

IMG_2923editdoneweb

Idag blev min lille Liv 8 mdr. Hun fejrede det med at sove i næsten to timer i formiddags og det passede lige med, at Solveig og hendes mor var her. Perfekt. Engang imellem har man vel lov at være heldig. Ellers er det ikke søvn Liv har spildt sin tid med, det er blevet til alt for lidt og nogen gange under 1 time i løbet af dagen. Godt for hende at hun er så sød, for ellers var man blevet træt af hende.

På en af de her dage hvor Liv sov som hø og hakkelse, sneg jeg mig op og tog et billede af hende. Uha, jeg bliver aldrig træt af at kigge på sovende babyer, de er så smukke og fredfyldte. Ungen var vågen igen ca. 15 minuter efter hun var faldet i søvn og for min skyld, kunne hun godt have været smuk og fredfyldt bare lidt længere 😉

IMG_2916 web

Billeder af sovende Liv, får mig til at ønske at jeg havde et macro objektiv, tænkt de billeder man så kunne få. Engang – når jeg bliver rig (indsæt selv ROFL smiley)
Liv kan være så bestemt og intens i blikket,det er helt vildt faktisk. Som oftest er hun glad, kæk og smilende men engang imellem, bliver hun til det eftertænksomme og granskende barn. Tænk sig at mit lille nyfødte barn, nu er en falafel spisende 8 mdr. gammel baby.

IMG_2891bwweb

Og sidst men ikke mindst, her kommer et eksempel på et billede, der er så uperfekt at det er perfekt. Tror det er ugens personlige favorit billede, for det gør mig så glad i låget. Billedet er tager med mig siddende på gulvet mens jeg ammer Liv. Iben lyser af glæde og selv om Sønnich sidder med ryggen til, kan man se at han også har det skægt. Tror måske det skal bruges i en kollage ved en senere lejlighed!

IMG_2921 copy

Idag kommer en af mine absolut favorit modeller, Mionæsen. Jeg havde håbet på både at have haft petit skirt og baggrund i den anledning, men skæbnen vil, at det har jeg ikke 🙁 Håber snart at kunne få taget de billeder af hende som jeg har haft inde i hovedet i meget lang tid nu. Men, mon ikke vi får nogle gode billeder idag også?

Så meget der sker på så kort tid

Liv har travlt med livet. Idag har hun for første (og 2. og 3. og 4….) gang været oppe at stå på alle 4 helt rank og meget stolt. 2 gange endte det med hovedkollision med gulvet og så kigger hun fortørnet og bebrejdende på mig. Idag var også dagen hvor Liv lærte at lege tittebøh. Vi legede sammen på sofaen og hun synes det er så sjovt, at hun efter at have været i mørke, pludseligt er tilbage igen. Da v i havde leget legen i nogle minutter, vendte jeg opmærksomheden må computeren. Da jeg igen kigger på hende, er hun selv igang med at dække sig til alt imens hun fastholder mit blik. 1-2-3 og der var Liv igen. Tittebøh. Det blev bestemt ikke mindre sjovt af at være hende selv der styrede legen.

Igår ankom mit nye speedlite. Canon 580EX som jeg scorede “billigt” på en aktion. Jeg er ikke vild med flash, det skal guderne vide, men jeg har måtte sande at til de nyfødte som er ret stationære, kan det være en nødvendighed. Danmark er bare så mørk og trist og på det helt slemme dage, er naturligt lys bare ikke nok. Så nu vil jeg gøre mig selv fortrolig med dyret og have det til de dage, hvor andet ikke kan lade sig gøre. Noget godt kom der ud af, at have noget nyt og spændende i huset. Iben tillod mig nådigst at afprøve bounced flash med hende som model. Jeg ved ikke hvor lang tid siden det er, at jeg sidst fik lov til at tage billeder af hende. Så idag var kærkommen og selv om det “bare” blev til close ups, er jeg alligevel tilfreds med at have fået et billede af nyere dato af min store og smukke datter. Iben og jeg har en fotodate til sommer og vi glæder os. Jeg har fundet en kjole fra Monsoon brugt, en kjole som jeg allerede så sidste sommer og som skreg på min datter og nogle romantiske portrætter. Jeg scorede den herlighed for 175 kr. inkl porto og både Iben og jeg er så vilde med den.

Men her er dagens fangst af Iben. Jeg e nok en anelse farvet, men jeg synes hun er smuk. Hvad så bedstemor? Skal du have et af dem?

IMG_2860 copy

IMG_2856 copy

Strandet på en øde ø

OK ikke øde men temmeligt affolket  da 😉 Lørdag var begge de store unger undervejs hos venner og min søde mand skulle læse til eksamen. Jeg var ved at få Lindknud kuller og måtte bare væk, så jeg besluttede at smutte til Rømø for en dag. Jeg kom bare først tilbage mandag.

Allerede på vej derned kunne jeg se, at der var en del fygning især omkring de åbne marker. Jeg tænkte at vinden nok ville lægge sig senere på dagen og forsatte turen. Vinden tog bare til. Min mor og jeg og Liv tog ud at sejle med Røm- Sild færgen for at se isen der efterhånden flyder i store tykke flager på havet. Sjovt nok mødte jeg en gammel kollega (Færgen er min gamle arbejdsplads) og det er jo altid fornøjeligt. Vel hjemme på Rømø igen, kan vi se at fygningen bare er blevet værre. Eftersom det var mørkt og meget blæsende, besluttede jeg mig for at blive på øen. Det er vel næppe nødvendigt at sætte livet på spil, især når man i virkeligheden ikke skal noget bestemt. Så jeg overnattede og det er jo altid hygsomt at have en dag sammen med ens forældre. Mine forældre nød at kunne koncentrere sig om Liv, det er jo trods alt ikke ofte at de kun har 1 barnebarn at tage sig af.  Står op søndag morgen og hælder det obligatoriske kaffe i fjæset, Liv får sig en god lur og da hun er fordret af senere på dage, drager vi mod Lindknud. Her kommer det blonde gen desværre til at dominere. Allerede på vej mod dæmningen er der store driver af sne, mange af dem er faktisk ret dybe og vinden pisker sneen ind over vejen på en måde som jeg aldrig har set det før. Lige når man kører ind i sådan en snedrive med fygning, føles det faktisk som om man kører sidelæns – ret syret.  Jeg forsætter ufortrødent og oplever så op til flere snedriver på dæmningen! Jeps, senest her burde man nok have fattet, at det nok ikke bliver bedre når man kommer ind på fastlandet hvor der rent faktisk ligger sne at fyge af *banker sig selv oven i hovedet*. Jeg når til Skærbæk og igennem rundkørslen og kører ind i en rigtigt dyb drive. Foran mig ligger en bil i grøften og mens jeg tænker på den stakkel, kurer en anden bil over i den anden side af grøften. Der opstår kaos fordi folk panikker og står på bremsen og pludseligt holder der mange biler, delvist på vejen og delvist i grøften. Ja og der gik det op mig, at det nok ikke helt var sagen at forsætte til Lindknud. Jo jo, jeg er sørme hurtig. Jeg måtte dog køre “helt” til Brøns for at få vendt Berlingoen, det skulle jeg ikke have noget af der midt på hovedvejen i snedriverne.  Fra Brøns ringer jeg så hjem til Brendan og fortæller, at jeg simpelthen ikke har mod på køreturen, så jeg drager jeg til Moar igen. Og Liv og jeg hyggede og faktisk gevaldigt.

Nå men billeder har jeg da to stk. af . 1 billede af min moar og Liv og 1 af den lille grinebider. Det ser ud som om jeg får lov at tage billeder af en nyfødt i næste uge og hold da op hvor jeg glæder mig, det er alt alt for længe siden nu.

IMG_2675warm copy

IMG_2705 copy