Month: November, 2009

Jeg er vægelsindet idag

Ja, om jeg da kan bestemme mig. Jeg brugte en god del af dagen på at surmule over at vejret er lige lovlig skod, for sidst på eftermiddagen at synes, at det nok ikke var så slemt alligevel. Jeg kørte ind til Brørup for at handle og som jeg kører langs de smalle veje med træ alléerne, så jeg de store rovfugle sidde i træerne op mod en dramatisk og mørk November himmel – og så var det faktisk meget fedt. Når så Eddie drengen toner ud af højtalerne med sangene fra Into the wild, får det lige lidt ekstra wauv faktor.

Her til aften har jeg så redigeret billeder og mit vægelsind er ikke blevet bedre. Sort/hvid eller farve? Beskæres eller ej? Så nu holder jeg pause og ser på det igen imorgen, efter at jeg har håndteret de ca. 2 tons vasketøj der har samlet sig i de sidste par dage.

Men her er et par smagsprøver fra idag. Mød M, en lille lækkermås 🙂

Og mor, jeg ved jo at du trofast tjekker bloggen hver dag og jeg lover, at der nu igen snart kommer billeder af de to store. Om jeg så skal binde dem til en pæl, så kommer der billeder.

edit 2198 (farve) web

edit 2222 web

edit 2251 web

Og lige om lidt må jeg se om jeg kan få overbevist Liv om, at det ikke bare var en lur hun tog fra 18.30 til 23 – det var rent faktisk meningen at hun skulle fortsætte til imorgen tidlig.

2 Comments