Category: give away

Give away – kom vær med!

Nogen gange betaler det sig faktisk at være stædig, at stå fast på sine principper. Jeg har nævnet det før , at jeg nu oftere og oftere bliver kontaktet omkring at gøre reklame for noget på bloggen – men at jeg vil have at det skal komme mine læsere til gode og ikke mig. Jeg er jo som bekendt stinkende rig og har ikke brug for noget. (Ironi kan forekomme).

Nu er jeg så blevet kontaktet af Lux-Case.dk som gerne vil sponsorere en give away til mine læsere. What´s not to like? Og for at gøre det hele endnu bedre, så har de produkter som stort set alle kan bruge og som stort set alle har brug for. Og personligt kunne jeg sagtens finde op til flere jeg ville elske at eje – og jeg har brug for dem – for jeg taber med jævne mellemrum min telefon og indtil videre er det gået godt – måske netop fordi jeg har et cover på.
Og helt ærligt, hvem er ikke til gadgets og gadget tilbehør?

Hvad kan du vinde? Du kan vinde et cover ganske valgfrit op til et beløb på 300 kr.
Hvad skal du gøre? Finde det cover du godt kan lide på Lux-Case.dk og trykke på facebook like knappen ved siden af det cover du ønsker OG så skal du lige skrive herinde, hvilket cover du har valgt. That’s it.

Og hvordan vinder du? Jeg lader eneherskeren i huset udpege en vinder blandt kommentarerne og vupti, så har du måske vundet et cover ganske valgfrit.
Og hvornår ved du om du har vundet? Om en uge når Liv har valgt vinder!

Jeg forlanger ikke du skal dele, ”like” min side, være fast læser eller andet. Jeg gider nemlig ikke selv den slags. Det skal være let og hurtigt og lækkert. Men hvis du er en sød ven/veninde kunne du jo overveje at fortælle andre om muligheden for at vinde et cover til sin smartphone 

Give away – kom vær med! · · 18. Apr 2013 · 19:26 · give away · 17 comments