Category: Konkurence

Total glam

Her er familien Perfekt. Tre skønne unger, piger med krudt i, hver deres helt egen personlighed.
Ella som bare er så glad,energisk og tillidsfuld, Ida som er 9 år og ab fab og som udstråler stor pige og hjælpsomhed, og Martha, den lille skønne udbryder konge. Mor og far var skønt selsskab og det varmer en fotografs hjerte, når man kan tale lidt shop, mens man fræser rundt og forsøger at hamle op med ungernes warp speed. Vi fik ikke helt den tid det normalt tager, men heldigvis var ungerne dejligt fotogene. Her er nogle af de billeder de blev til i lørdags.

EA11blog

EA10blog

EA9blog

EA8blog

EA7blog

EA6blog

EA5blog

EA4blog

EA3blog

EA2blog

EA1blog

Mine piger har hårpynt misundelse så det batter og Sønnich synes at Ea’s hår (moderen) er noget at det smukkeste han nogensinde har set. Iøvrigt er det EA selv der har lavet det smukke hårpynt, er det ikke smukt!

Total glam · · 17. Sep 2012 · 20:56 · Børneportrætter, Familier, Konkurence · 1 comment

Billede af barndom {Konkurrence}

Liv_9

Min ferie er slut nu. Øv øv.
For at forlænge ferie følelsen vil jeg afholde en konkurrence.
For at deltage skal du:
indsætte max. 2 billeder af din fortolkning af barndom på min Facebook side
Billedet skal være taget af dig/ægtefælle i perioden fra 29-07-12 til den 14-08-2012.

En vinder vil blive valgt og annonceret på Facebook siden den 15/8.
Vinderne modtager et gavekort til Kristina Daley Fotografi på 500 kr.
Gavekortet er ikke personligt og kan overdrages til anden person, men kan ikke indløses til kontanter.

I udvælgelsen vil jeg lægge vægt på det mest kreative og/eller stemningsfyldte billde,
vær kreativ, tænk anderledes. Om billedet er taget med kompakt kamera, mobil eller DSLR ikke afgørende, det er motivet jeg kigger på.

Jeg håber mange vil deltage, og glæder mig til at se jeres bidrag. Del gerne Facebook opslaget, så venner og bekendte også kan få chancen for at deltage.
__________________

Ny konkurrence

Ja den annoncerede konkurrence på Facebook er i strid med Facebooks gældende regler. Da jeg ikke ønsker at få min Facebook konto lukket, starter jeg da bare en konkurrence her i stedet for.

For at deltage skal du :

Acceptere at modtage Nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet udkommer få gange om året, men det er der jeg først annoncerer gode tilbud, tips og tricks til bedre fotografering af dine børn, ledige tider og mange andre ting.

Skrive en kommentar i kommentar feltet om, at du har tilmeldt dig.

Er du allerede modtager af nyhedsbrevet, deltager du i konkurrencen ved bare at skrive i kommentar feltet til indlægget her.

Når jeg runder 300 nye nyhedsbrevs modtagere, udtrækker jeg en vinder af et gavekort på 500 kr. Gavekortet er ikke personligt, så du kan give det væk som barselsgave, til en veninde, bruge det til at købe print elle til at bliver fotograferet.

Jeg dokumenterer antallet ved at lave et screen dump når vi når dertil.

Del gerne blog indlægget her med venner og bekendte på Facebook, Twitter, Google+ og andre steder. I kan bruge Facebook og Google+ knappen til at dele.. Jo flere der tilmelder sig, jo hurtiger kan jeg udtrække en vinder.
Og lige nu, er den perfekte sæson til fotografering.

Ny konkurrence · · 01. Apr 2012 · 13:38 · Konkurence · 38 comments

Vind gavekort til en værdi af 500 kroner {Fotograf Kristina Daley}

Og nej, det er ikke en aprilsnar. Stod op klokken 9.30 og DET er noget der gør mig i godt humør. Så hop over på Facebook og del og deltag og vær med i konkurrencen om, at vinde et gavekort på 500 kr. Gavekortet kan bruges til at købe print, give væk som gave til en ny mor/veninde/gravid eller til at booke en fotografering.

Og så er det en glædelig nyhed, at der endeligt er hul igennem til mit nyhedsbrev igen. Jeg sender ud i dag så hvis du ikke allerede modtager det, synes jeg du skal tilmelde dig nu.