Category: Lensbaby

Manipulation/Lensbaby torsdag

Kunsten er at skabe billeder, med et udtryk som man har bestemt på forhånd. Det er svært at se hvor meget vi grinede og hyggede os i de her billeder og det var heller ikke meningen.
Iben og jeg gik lidt ned af vejen til en majsmark og tog billeder og snakkede pige snak. Og hov så var tiden noget over sengetid. Heldigvis er det fredag i morgen.

Iben-lens1

Iben_Lens2

Jeg bliver mere og mere sikker på, at jeg med tiden må have et edge 80 objektiv til min Lensbaby, den ville være så fantastisk et supplement.

Rock the bear/Lensbaby onsdag

Livlens6

Livlens7

Livlens8

Rock on baby. Det kan godt være at det ikke just lyder godt, til gengæld er det fantastisk at se på.

P.s underlig ting på Livs arm er et stykke plaster som Lensbabyen har udtværet. Gad ikke fjerne det – så doven er jeg nemlig i dag. YUP.

Lensbaby tirsdag uden ord

Livlens3

Liv_Lens2

Livlens4

Lensbaby tirsdag uden ord · · 20. Aug 2013 · 20:51 · Lensbaby · No comments

Lokal Lensbaby uge

Er der ikke efterhånden en dag for ALT. Martin Luther King dag! Sikker internet dag! Eller d. 21/2 som er international pandekagedag & dag for modersmål. Der er morsdag og farsdag, grundlovsdag og international krammedag og en tænkedag og en bowlingedag. 23. maj er klap-i-dag som er mobilfri dag og listen vil ingen ende tage.
Der er igen hverken lokal nogetsomhelst uge. Så nu har jeg sparket mit eget initiativ igen – nemlig lokal Lensbaby uge. En hel uge dedikeret til min Lensbaby, som sukker efter mere selskab – men som der ikke lige er økonomi til.

treetunnel

Trees

Liv_lens1

Flower
Idag har jeg surfter lækre opskrifter på diverse madblogs. Nu er det jo ikke fordi jeg er typen der kaster mig frådende ud et køkken og lige beslutter mig for at lave eksotiske retter med ingredienser jeg ikke kan udtale. Mit mad repertoire er ganske simpelt faktisk : Koldskål, rugbrødsmadder, pitabrød, pizza eller pandekager. Er Brendan ikke hjemme, er det det mine unger lever af. Og de lever stadig!
Nej jeg var sulten, og så gloede jeg på opskrifter om pølsehorn, lækre muffins, marengskager med blåbær og chokolade. Jamen for filan da også Fru Daley, hvad hun du gang i. Ikke alene er jo endnu mere sulten og min heldige genetiske sammensætning er jeg kommet mig mindst 500 gram af at kigge på billederne.

Og yeah, apro pos internationale alt muligt dage, så er det idag worldwide photographers day. Og ja, jeg har fejret min kreativitet og respekteret denne vigtige helligdag.

Lokal Lensbaby uge · · 19. Aug 2013 · 22:03 · Lensbaby · No comments

Minder

“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.”
― Karl Lagerfeld

Man kan mene hvad man vil om den kære Karl – men lige netop med det ovenstående citat har han da fat i den lange ende. Jeg er helt og aldeles enig og derfor har jeg i ti tusindevis af billeder – bare af mine egne unger.

Dagen i dag har været langsom. Jeg skulle ikke noget, havde ingen aftaler, ingen jeg skulle møde, hverken venner eller kunder. Så jeg vandrede rundt sådan lidt hvileløst faktisk. Jeg fik sat lidt vasketøj over, hængt det op og lagt på plads – og hvad så nu? Og så tog jeg mig selv i nakken og besluttede mig for, bare at nyde. Kigge, observere og være.
Og når jeg ikke forventer noget af mig selv, når alt er ok – så slapper jeg bedst af.
Og her kommer min lensbaby ind i billedet. Det finurlige lille – og ret svære at anvende objektiv. Men lensbabyen ved man aldrig helt hvad man får, hvad man ender med. Og det er ret befriende, ret kreativt stimulerende.
Og sådan som man ser verden igennem en lensbaby, er faktisk hvordan mine billeder ser ud i mit hovede det meste af tiden, så lidt hurtige og slørede og ikke altid så gennemtænkte.

son4

Soncallage

Son_livcollage

Liv4

Liv_son3

jumpcollage

Og nogle af de her billeder ved jeg allerede nu, er nogle af mine favoritter fra i år. Det er da meget godt gået når barren var sat relativt lavt.
Og mens jeg vandrede rundt i haven og kiggede på unger, drak kaffe og tog billeder – begyndte jeg virkeligt at glæde mig til at skulle til Stavanger om ikke længe.

Minder · · 26. May 2013 · 21:16 · Iben, Lensbaby, Liv, Personlig, Sønnich, Uncategorized · 2 comments