Category: Nyfødt portrætter

Baby {Børnefotograf Kristina Daley}

Babycollage

Gensyn {Familiefotograf Børkop/Vejle}

Det er så skønt at se familier igen. Endnu bedre når familien er blevet større siden sidst.
Denne her familie er skøn og det var nogle hyggelige timer. Og den unge mand på billederne her, var kun få timer gammel da jeg så ham, for snart 2 år siden. Nu er lillebror så kommet til og derfor fik jeg lov at besøge dem igen. Jeg elsker autentiske familier, med grin, kaos og plads til at være lige den man er. Og så er det smukke alle sammen. Jeg kunne i sandhed ikke have ønsket en bedre fredag eftermiddag. Tak for det.

Sk2

SK9

SK8

Sk10

SK7

SK3

Hjalte 1 år {Fotograf Kristina Daley}

Så blev han 1 år, den fantastisk glade unge. Han er simpelthen så skøn og man kan ikke andet end at knuse elske ham.
Og vi andre er glade for at kunne fejre ham, der er ikke noget mere livsbekræftende end børnefødselsdage og jeg nyder at være sammen med familie ved sådan en lejlighed.
Ungerne legede på kryds og tværa, Sønnich med Silas, Liv of Alma og Villads og Hjalte – han er bare.

Og jeg havde slet ikke tænkt mig at tage billeder, men kameraet var jo med og så kom det frem, som det jo altid ender med. Og hvor er jeg da glad for at jeg kunne tage billeder af ham, på hans 1 fødeselsdag – ligesom jeg tog dem for et år siden.

Hjaltecollage

Hjalte26

Og idag ser den lille hjælpeløse baby sådan her ud.

hjalte2

hjalte1

hjalte3

hjalte4

hjaltebren2

hjaltebren3

hjalteren

Tillykke Hjalte, jeg glæder mig til at kunne tage billeder af dig i mange år fremover.

Mangler du inspiration til ophængning af portrætter?

Jeg elsker sjovt nok portrætter og fotografier i det hele taget. Den havde du ikke set komme, vel?
Det jeg synes der er så fedt er, at portrætter kan fremvises på mange forskellige måder , der er ikke grænser for, hvad man efterhånden kan få af forskellige ting. Kanvas med og uden rammer, glaslaminerede billeder der synes at svæve på væggen, store flotte print monteret på forskellige baggrunde, eller med rammer, tapet af ens favorit billeder – kun fantasien sætter grænser.
Jeg elsker Pinterest, fordi man så let kan lade sig inspirere, man skriver et ord og vupti, billeder og bileder og billeder i massevis af netop det, man leder efter.

Så hvis du mangler inspiration til at få fine portrætter op på væggen, så kig med i min samling af forslag. Er du ikke allerede medlem af Pinterest, så send mig din mail og jeg inviterer dig 🙂