Category: Personlig

At blive forelsket på ny

Jeg har i lang tid smidt et af mine objektiver i skammekrogen. Jeg syntes ikke jeg kunne få det til at fungere som jeg gerne ville det. Det er nu blevet fundt frem igen og jeg er forelsket på ny. Endnu en positiv ting, der er kommet ud af corona nedlukning. Nu glæder jeg mig endnu mere til sensommerens bryllupsfotograferinger, for jeg er sikker på at dette objektiv bliver sat ind i min rotation der. 

Jeg roder….

Jeg kan godt mærke jeg er rusten i det med at styre en blog. Jeg har forsøgt med at ændre dette og hint, men syntes jeg løber ind i problemer hele tiden . Tålmodighed er ikke min største styrke, men det bliver jeg så udfordret på nu. 

Jeg vil faktisk gerne væk fra denne skabelon, som jeg er mildest talt forældet – men jeg har ikke lige pt. den tekniske viden der skal til. Tiden må vise, hvillken løsning jeg finder – jeg forsøger under alle omstændigheder at komme til at se lidt mere nutidig ud. 

Jeg har kastet mig ud i lidt landskabsfotografering siden corona. Jeg kan ikke strikke, havearbejde intersserer mig heller ikke, jeg laver ikke mad – men jeg tager billeder. Jeg er rusten inden for landskabsfotorafi genren, men jeg holder uendeligt meget af det. Og eftersom jeg gør det for mig selv, er alt andet jo ret beset ligegyldigt. 

Rømø. Mit favorit sted i verden uden sammenligning. Jeg elsker at være der, jeg elsker at tage billeder der og jeg lever først virkeligt, når jeg er ved havet. Jeg tænker bedst når mit syn ikke forstyrres af ting som biler, bygninger og menneskeskabte grimme ting. 

 

Jeg roder…. · · 12. Mar 2021 · 14:55 · Personlig, Rømø · No comments

Jamen hej, dig der kigger med :)

Hov, jamen der er jo faktisk stadig en del trafik til min blog!

Jeg er vågnet lidt op igen, efter corona coma og vinter blues. I den forbindelse sad jeg og nørdede med trafik til forskellige sociale medier, hjemmeside og fandt ud af, at DU faktisk kigger med. Først blev jeg flov, det må jeg indrømme. Bloggen her er gammel og var min dokumentation af mine småbørns år – og nu er børnene ikke små mere. Bloggens design er gammelt og trænger til en kærlig hånd og indholdet, ja det er piv forældet. 

Men i der her tidsalder, hvor næsten alt er perfekt hvis man kigger på folks online liv, blev jeg enig med mig selv om, at jeg fortsætter her. På en eller anden måde er du så inviteret ind i mit hektiske, travle og absolut ikke-perfekte liv. En reminder om, at du ikke er alene. Hey se, jeg har ikke postet i 2 år, for der er kun så meget jeg kan nå og overskue. 

Kort om livet siden små børn. De er nu store. En er voksen. En er næsten voksen og mindste barnet haster mod at blive teenager. Jeg er ikke blevet yngre heller. Men faktisk er det ret fantastisk, det der med store børn og mere fritid. 

Jeg har ikke helt gennemtænkt hvad min blog kommer til at indeholde, det har jeg skrevet på min lange to-do liste, at jeg skal have fundet ud af. Men jeg tænker den fortsætter lidt som den oprindeligt var tiltænkt, som en slags dokumentation af mit liv, mit arbejde og mine billeder. 

Jeg tror der kommer flere landskabsbilleder end der har været tidligere, for jeg er blevet lidt pjattet med at fotografere natur – som er en helt anden disciplin en mennesker. Ikke bedre, bare anderledes og noget jeg kan gøre, når jeg alligevel trasker rundt ude i naturen, men min skønne golden retriever Kenai. 

Jeg syntes det ville være vildt hyggeligt, hvis du bare lige gad smide et hej, så jeg kan se hvem du er, dig der kigger med. Så kan jeg også se om jeg ha fået det værste spindevæv dasket af kommentar funktionen.

Jamen hej, dig der kigger med :) · · 09. Mar 2021 · 09:06 · Personlig · No comments

Uden filter

To dage uden makeup. noget nær en personlig rekord. Mest benyttede beklædning er jogging bukser.
Lange gårture, højder og vidder og masser af hygge.

TS0B7046

TS0B7050

TS0B7067

TS0B7072

TS0B7076

TS0B7046

TS0B7050

TS0B7121

TS0B7158

TS0B7163

TS0B7190

Uden filter · · 18. Oct 2017 · 17:43 · Personlig, Uncategorized · No comments

P.S Jeg kommer aldrig mere hjem

TS0B7040

TS0B7039

TS0B6980

TS0B7041

Skal bare lige have hentet min hund og min hest – og så bosætter jeg mig her. Måske jeg lige skal finde ud af, hvordan jeg kan leve af at sidde i klitterne og kiggge på vandet først?

P.S Jeg kommer aldrig mere hjem · · 15. Oct 2017 · 18:24 · Personlig · No comments