Category: Baby portrætter

Baby {Børnefotograf Kristina Daley}

Babycollage

Baby baby og storesøster {Fotograf Kristina Daley}

Hun er så bedårende og det var hendes søster også. Og sådan en lørdag med både baby og barn, det er da bare det bedste. Dejlig sød og blid og super opmærksom baby og storesøster i fuldt vigør, med spas og dans og alt hvad der skal være, når man er to år.
Og jeg fik det dejligste kompliment at skønhedernes mor, et man kan leve lang tid på. Hun sagde at man kan mærke jeg selv har børn og at jeg ikke stresser over, at ungerne er – tja unger. Og så bliver jeg glad. For jeg gider ikke være hende fotografen hvor man skal sidde helt stille og kigge ind i kameraet. Og jeg er ikke den fotograf. Her må man godt bare være 2 år gammel og lidt skør – for sådan kan jeg bedst lide det, sådan er børn bare. Og helt ærligt, så fik vi nogle ret sjove billeder ud af Isabellas leg og fis og ballade.

Og lillesøster, jamen hun er så lækker. Og de ligner hinanden og så alligevel ikke helt.

Her er så nogle af de billeder jeg har fået lavet indtil nu, der er mange flere hvor de kommer fra.

AP7

AP1

AP9

AP12

AP10

AP14

AP3

Og så lige et ps: den søde mor til de her skønheder fik også lige spurgt om ikke jeg havde tabt mig meget. Kaboom – så havde jeg mødt årets favorit kunde og vi er ikke engang ude af januar. Hun sætter baren højt 🙂

Emma og Julie og deres forældre. {Fotograf Kristina Daley – Sdr. Omme}

Collage

Det er fantastisk at komme tilbage til en familie og se nye babyer der er kommet til, og at den baby man sidst tog billeder af, nu er en stor pige.
Emma var ca. samme alder som hendes lillesøster har nu, da jeg sidst så hende. Nu taler hun og laver sjov og er en tre årig med alt det sjov der hører til. Og den lækre søster er kommet til og ligner sin søster som en dråbe vand. Det er lidt vildt faktisk.
Og forældrene var super godt og sjovt selskab og jeg fik kaffe. Som børnefotograf kan jeg ikke få det bedre. Og vejret var faktisk perfekt, man skulle tro det var bestilt specielt til lejligheden.

Der ligger flere og andre billeder på Facebook.

De sødeste drenge {on location fotografering Horsens}

De var bare så søde og charmerende. Hver alder sin charme og de her to drenge repræsenterede det bedste i netop deres aldersklasse.
Og sådan timer en lørdag morgen går bare hurtigt. Jeg fik set lego, brio tog bane, action figurer, riddere og drager, soldater og meget andet og før jeg havde set mig, var de to timer gået.
Mange tak for en dejlig formiddag 🙂

CJ27

CJ20

CJ9

CJ7

CJ10

CJ6

Gensyn {Familiefotograf Børkop/Vejle}

Det er så skønt at se familier igen. Endnu bedre når familien er blevet større siden sidst.
Denne her familie er skøn og det var nogle hyggelige timer. Og den unge mand på billederne her, var kun få timer gammel da jeg så ham, for snart 2 år siden. Nu er lillebror så kommet til og derfor fik jeg lov at besøge dem igen. Jeg elsker autentiske familier, med grin, kaos og plads til at være lige den man er. Og så er det smukke alle sammen. Jeg kunne i sandhed ikke have ønsket en bedre fredag eftermiddag. Tak for det.

Sk2

SK9

SK8

Sk10

SK7

SK3