Category: Iben

Ingen tid

Jeg har ikke tid til noget som helst. Dagene flyver bare forbi og jeg får ikke meget ud af dem. Står op, tager på arbejde, tager hjem, arbejder mere. Går i seng. Repeat.

Mit kamera bliver ikke overanstrengt, men det skal ændre sig. Jeg skal have det prioriteret igen, ungerne forandrer sig så meget for tiden, bliver så store og selvstændige og jeg går ligesom glip af det.
Sønnich er så sød og følsom for tiden, bliver mere og mere voksen og moden og har ikke helt ramt den der teenage alder endnu. Iben ser vi ikke meget tid. Gude smuk og stor og selvstændig, men gider stadig hænge ud med mor og se serier i sengen.
Liv sprudler af energi. Hun er bare altid glad og altid i gang, så helt ufattelig livsbekræftende og skøn.

Sonnich2

Sonnich1

Liv4

Liv3

Liv2

Liv1

Iben2

Iben1

Ingen tid · · 26. Nov 2016 · 11:54 · Iben, Liv, Personlig, Sønnich · No comments

Fesent lys

Det irriterer mig grænseløst. Når lyset er godt er jeg på arbejde og når jeg så endeligt har 5 minutter, så er lyset blahhhh. Alligevel var Iben så sød at agere model for mig et par minutter her til aften. Og selv fesent lys, kan ikke ødelægge resultatet, når modellen er god.

Jeg glæder mig til sommerferie. Jeg glæder mig til at have tid. Synes ikke jeg laver andet end at arbejde i disse dage, både når jeg er på arbejde og når jeg ikke er. Sommerferien har været et irriatationsmoment for mig i noget tid, vi skal nemlig ikke noget. Nu, med alt for meget om ørene, glæder jeg mig afsindigt til 3 uger med ingenting. Og jeg har lovet mig selv at udfylde ugerne med badeture (hvis vejret tillader det) løb og masser af fotografering og ridning. Luksus tid.

Iben3-maj16

Iben2-maj16

Iben1-maj16

Fesent lys · · 23. May 2016 · 21:45 · Iben · No comments

Mini ferie

Den her weekend var fantastisk. Super skønt vejr og et tempo i lavest gear. Lige det jeg trængte til. Jeg drønede med ungerne ned til mor, hvor vi hyggede, gik på stranden, flød på senge midt på dagen og læste dameblade og drak kaffe i litervis. Solen skinnede og for første gang i meget meget lang tid, fik jeg slappet af. Perfektion.
Min yngste datter bestilte et fotoshoot – så helt fri holdt jeg ikke – men det var smadder hyggeligt.

Det her er et godt eksempel på en aften fotografering (ledig tid d.11/9). Lyset er helt fantastisk og det er virkeligt på det her tidspunkt af døgnet at man får de allerbedste resultat. Og så er det smadder hyggeligt.

Det er stadigt muligt at booke en minifotografering d. 5/9 – to ledige pladser og ganske få pladser tilbage på begynder DSLR fotokursus d. 3/10.

Liv9-aug15

Liv10-aug15

Liv11-aug15

Sonnich2-aug15

Liv8-aug15

Liv7-aug15

Liv6-aug15

Liv5-aug15

Liv4-aug15

Liv3-aug15

Liv2-aug15

Iben8-aug15

Iben7-aug15

Iben3-aug15

Iben2-aug15

Øvelse gør mester

Jeg øver mig for tiden. Øver mig i ikke at arbejde hele tiden. Øver mig I bare at sidde og glo ud i luften af og til. Øver mig i at gøre en ting af gangen. Det er faktisk ret svært.
Det sjove er, at engang var jeg skide god til det. Pre børn kunne jeg bruge dage på INTET, nul og niks. Nu kan jeg næsten ikke holde et minuts ledighed ud.
Så her til aften efter billeder var redigeret, mails besvaret, tøj lagt sammen, unger lagt i seng, fandt jeg dette billede.
Hvorfor har jeg ikke redigeret det før? Jeg elsker det.
Iben og Godadis i fuld firspring, begge med store flagrende maner og begge med det samme ben løftet.
Og det er nok det der sker når jeg har for tralvt, jeg overser og glemmer ting, som ikke skal overses og glemmes.
Så derfor fortsætter jeg med at øve mig, for jeg vil absolut ikke overse eller glemme noget af det, som jeg finder vigtigt.

Iben_godadis19

Øvelse gør mester · · 10. Sep 2014 · 21:28 · Heste, Iben · No comments

Iben & Godadis {børnefotograf Kristina Daley}

Jeg så den her mark for en uges tid siden og jeg måtte bare spørge om lov til at låne den. Og jeg sendte en mail til Debelgaard og fik svar inden for timer. Ja, vi måtte gerne bruge marken, hvis det kunne gøres skånsomt.
Så Iben og jeg drog afsted igår aftes omkring klokken 20. Og jeg havde lidt forregnet mig, mælkebøtterne lukkede sig i lidt tidligere end jeg havde beregnet.
Alligevel er jeg ganske tilfreds. Vi hyggede os, tog den med ro.

Og når jeg skal fotografere heste, så nytter ikke noget at jappe afsted. Det at lave hest og rytter portrætter kræver tid, for hestene gør præcist som de vil og sådan er det bare. Og jeg kan rigtigt godt lide de her portrætter der viser et forhold, ikke bare ride billeder. Billeder af rytter på sin hest har helt sikkert sin berigtigelse og ser smukt ud, men forholdet fanges bedst, når rytter er på jorden.

Iben_Godadis18

Iben_Godadis17

Iben_Godadis16

Iben_Godadis15

Iben_Godadis14

Iben_Godadis13

Iben_Godadis12

Iben_Godadis9

Iben_Godadis11

Iben_godadis10

Iben_Godadis8

Og så lige to fra sidste weekends kompostion/børnefotograferings kursus. Jeg har lige et hængeparti omkring at få sendt noget materiale ud og invitereret til en Facebook gruppe – som er oprettet. Lige om lidt, så kommer der mails, det lover jeg.

Iben7

Iben3