Category: Uncategorized

Av for katten da osse

Det er ikke rart, at se at prisen stryger opad med en hastighed, som ingen af os kan følge med til. Endnu mere trist er årsagen til at de gør det. Mit hjerte bløder virkeligt for alle der er berørt af krigen i Ukraine, og hvis vores offer for deres frihed er større omkostninger for brændstof, ja så er det jo trods alt en pris vi kan overskue at betale. Når det så er sagt, så vil det virkeligt kunne mærkes i mit budget. Jeg lever jo af at køre til mine kunder og ofte kører jeg faktisk ret langt. Som en konsekvens bliver jeg nødt til at ændre på min service. Jeg kører for fremtiden kun 20 gratis, derefter afregnes resten med statens høje takst. I skrivende stund er den 3.44 kr. pr. km. 

En anden og mere positiv ændring er, at man nu kan få fremsendt tilbud på fotografering på en nem og overskuelig måde. Jeg arbejder på højtryk for at få alt mit materiale færdigt men hvis du allererede nu tænker, at du ønsker at vide noget om fotografering af børn elle familie, konfirmation og bryllup, så ligger det materiale allerede klart. Du skal bare sende mig en besked enten via min hjemmeside www.kristinadaley.dk eller mail på kristina.daley@gmail.com og oplyse hvilken fotografering du ovevejer og så sender jeg dig en lækker og overskuelig pdf fil, men alle de oplysninger du skal bruge. 

Av for katten da osse · · 09. Mar 2022 · 16:32 · Uncategorized · No comments

Fantastisk sommer er slut

NU skal der bookes til efterår og 2022

Det har været en fantastisk og hæsblæsende sommer. Familiefotograferinger, konfirmationer og bryllupper er faldet som perler på en snor. Det har helt oprigtigt været en ære at få lov at forevige de mange smukke fester og minder, jeg har været så glad og beæret over det.  

Næste år bliver anderledes og mindre intens, fordi alle forhåbentligt kan få lov at holde deres fester, under mere normale omstændigheder. Men allerede nu skal du overveje at få booket en fotograf, hvis du ønsker en til dit kommende bryllup og konfirmation i 2022. For mit vedkommende er de første bookinger i hus og da jeg ikke kan tage en ubegrænset mængde, er det en god ide at kontakte mig allerede nu.

Jeg overvejer at tilbyde studiefotografering i vintermånederne. Så følg med på Facebook og Instagram, det kan være at der pludseligt kommer et intro tilbud der – man ved aldrig. 

 

Fantastisk sommer er slut · · 12. Sep 2021 · 10:46 · Uncategorized · No comments

Regnvejr

Jeg er et udpræget ude menneske. Jeg bruger så meget tid som overhovedet muligt, på at være udenfor. Jeg elsker mine lange gårture med hunden, ungerne eller en veninde og jeg rider så ofte det kan lade sig gøre. Jeg må indrømme, at jeg ikke er så meget ude menneske, at jeg gider vade eller ride rundt i timer, hvis det står ned i lårfede stråler. Det har jeg ikke ork til. Jeg er bare heller ikke typen der kan smide mig en hel dag på sofaen og syntes det er fedt. Så i går da vejret, ligesom i dag, var temmeligt ringe, fandt jeg mit kamera frem. Der er noget over regn mod ruden. Det er hyggeligt og stemningsfuldt og jeg har altid elsker regnvejrsbilleder. Regnvejrsbilleder er skønne hvad enten de er taget udenfor eller indenfor. 

Iben og Noah

Iben og Noah var så søde at hjælpe mig en aften, hvor jeg pludseligt fik trangen til at teste noget. Intet var planlagt, det var ud af døren, men det tøj vi havde på (mig i ridetøj) og med det lys der nu var den aften. Det var piv sjovt og piv koldt, men resultatet er jeg faktisk rigtigt tilfreds med. Jeg har fået dem overtalt til en gentagelse, på en anden location og måske med lidt bedre planlægning. 

Projekter og en mulighed for dig?

Det har været nogle underlige måneder, ja næsten et underligt år. Jeg fotograferede for første- men ikke sidste gang i mit liv, konfirmander i efteråret. Jeg er allerede booket til efterårskonfirmationer igen i år. Er det ikke skørt?

Jeg har holdt mig selv beskæftiget i den sidste tid. Det at være tvunget til at ikke at arbejde, har givet rigtigt meget arbejde. Pludseligt var der ikke undskyldninger for, hele tiden at udskyde projekter, så jeg startede en liste og gik igang. Listen bare vokser og vokser og vokser, men det er fedt. Det giver en følelse af fremdrift, at man opnår noget og jo flere ting jeg kan krydse af listen, jo flere ideer får jeg. Jeg får ikke nået det hele med det samme, men listen forpligter. Jeg har nogle kurser jeg vil tage, en hjemmeside der skal fornyes med tiden og en masse andre mere eller mindre spændende ting.

 

Jeg leger lidt med nogle ideer til nogle fotograferinger, hvor jeg vil skulle bruge modeller. Det bliver formodentligt mest familier med børn. Så går du rundt og leget med ideen om nogle sjove og anderledes familieportrætter, så kontakt mig på www.kristina.daley@gmail.com , det kan være vi kan hjælpe hinanden. Jeg kan godt afsløre at det vil blive aftenfotograferinger eller meget tidligt morgen (det vil sige omkring solopgang og solnedgang) og at det formodentligt bliver på Rømø. Interesseret????