Almas konfirmation

Min smukke niece blev konfirmeret i år. Selv om to af mine børn er blevet konfirmeret, var det alligevel en stor dag for mig, det er en helt anden måde at nyde dagen på, når man ikke selv står for hele planlægningen og har al den stres, der også følger med. Mit bidrag til festen, udover gave til min smukke niece og lidt kage  til desserten, var fotografering. 

Den her fotografering er ikke helt som det du vil få som kunde. Som kunde får du smukke portrætter af din smukke konfirmand og din familie , stemningsbilleder fra dagen står du selv får.

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have din konfirman foreviget på den store dag, så kontakt mig allerede nu, der er rifte om datoerne i 2023 allerede.

Smukkeste bryllup ved Juelsminde

Jeg var den heldige kartoffel der fik æren af, at fotografere Thomas og Pernilles bryllyp. Brylluppet blev holdt Juelsminde og dagen var intet mindre end perfekt. Solen skinnede fra en skyfri himmel og parret fik lige præcist den dag de drømte om. Slideshowet som vises her ovenfor, viser en lille brøkdel af de billeder, som parret fik med fra dagen. Det er klassiske, lyse, tidsløse billeder, som vil glæde dem i mange år fremover. 

Jeg er fuldt booket ud til bryllupper i år, men booker til sæson 2023 nu. 

Av for katten da osse

Det er ikke rart, at se at prisen stryger opad med en hastighed, som ingen af os kan følge med til. Endnu mere trist er årsagen til at de gør det. Mit hjerte bløder virkeligt for alle der er berørt af krigen i Ukraine, og hvis vores offer for deres frihed er større omkostninger for brændstof, ja så er det jo trods alt en pris vi kan overskue at betale. Når det så er sagt, så vil det virkeligt kunne mærkes i mit budget. Jeg lever jo af at køre til mine kunder og ofte kører jeg faktisk ret langt. Som en konsekvens bliver jeg nødt til at ændre på min service. Jeg kører for fremtiden kun 20 gratis, derefter afregnes resten med statens høje takst. I skrivende stund er den 3.44 kr. pr. km. 

En anden og mere positiv ændring er, at man nu kan få fremsendt tilbud på fotografering på en nem og overskuelig måde. Jeg arbejder på højtryk for at få alt mit materiale færdigt men hvis du allererede nu tænker, at du ønsker at vide noget om fotografering af børn elle familie, konfirmation og bryllup, så ligger det materiale allerede klart. Du skal bare sende mig en besked enten via min hjemmeside www.kristinadaley.dk eller mail på kristina.daley@gmail.com og oplyse hvilken fotografering du ovevejer og så sender jeg dig en lækker og overskuelig pdf fil, men alle de oplysninger du skal bruge. 

Av for katten da osse · · 09. Mar 2022 · 16:32 · Uncategorized · No comments

Fantastisk sommer er slut

NU skal der bookes til efterår og 2022

Det har været en fantastisk og hæsblæsende sommer. Familiefotograferinger, konfirmationer og bryllupper er faldet som perler på en snor. Det har helt oprigtigt været en ære at få lov at forevige de mange smukke fester og minder, jeg har været så glad og beæret over det.  

Næste år bliver anderledes og mindre intens, fordi alle forhåbentligt kan få lov at holde deres fester, under mere normale omstændigheder. Men allerede nu skal du overveje at få booket en fotograf, hvis du ønsker en til dit kommende bryllup og konfirmation i 2022. For mit vedkommende er de første bookinger i hus og da jeg ikke kan tage en ubegrænset mængde, er det en god ide at kontakte mig allerede nu.

Jeg overvejer at tilbyde studiefotografering i vintermånederne. Så følg med på Facebook og Instagram, det kan være at der pludseligt kommer et intro tilbud der – man ved aldrig. 

 

Fantastisk sommer er slut · · 12. Sep 2021 · 10:46 · Uncategorized · No comments

Familie- og børnefotografering

Sommer er virkeligt over os og jeg elsker det. Jeg har haft nogle fantastiske fotograferinger og nydt de lange aftener og jeg ser frem til mange flere af dem. I år er det modsat andre år, faktisk muligt at booke fotograferinger henover juli måned, det er ellers typisk en måned jeg holder ferie – men hey intet har været typisk i de sidste 18 mdr. 

Går du og drømmer om at få din børn, dig selv eller din familie fotograferet i løbet af sommeren, så kontakt mig og få booket en aftale. Jeg vil ikke have helt så mange tider at tilbyde, men jeg tror virkeligt at de fotograferinger jeg kommer til at lave henover juli, bliver magiske.